3 Valentijn quotes in het Nederlands voor je

3 Valentijn quotes in het Nederlands: Voor Valentijnsdag heb ik 3 Valentijn quotes in het Nederlands voor je. Ze zijn speciaal gemaakt voor deze dag, door 2 leuke mannelijke collega’s (Peter en Bert) van mij. Daar ben ik heel dankbaar voor. Wie kan beter liefdes quotes maken als stoere mannen. Vind je niet? Deze quotes zijn helemaal gratis voor je. Het enigste dat je moet doen, is “opslaan als” op je computer of telefoon en vervolgens printen. Supermakkelijk toch? 

3 Valentijn quotes in het Nederlands

3 Valentijn quotes in het Nederlands

Met deze Valentijn quotes in het Nederlands kun je er makkelijk je Valentijn cadeau van maken. Simpel, mooi en goedkoop. Voor je interieur is dit idee ook superleuk om te gebruiken. In de hal, slaapkamer of bij de trap zijn deze of een van deze Valentijn quotes een leuke accessoires voor jou. In een lijst (bv: van Ikea) of klemmap staat het echt supermooi. Heb je ook leuke Valentijn quotes die ik kan gebruiken? Laat me weten, door onder dit bericht te reageren. Ik ben benieuwd naar je Valentijn inspiratie. Happy Valentijnsdag! ♥♥♥


In dit liefdesgedicht of liefde quote is het advies om gelukkig te zijn met je gevoel, maar met mate. Ga niet overdrijven wat je voelt. Laat je gaan en geniet van het mooiste wat er is in het leven. Liefde!

Liefde is samen vieren als een feest.

Liefde is samen vieren als een feest. Niet te keer gaan als een beest.


Liefde doet af en toe pijn. Liefde doet heel veel met je. Maar ondanks alles is het een geluk als we samen zijn. Samen zijn maakt je sterk. Vind je niet? 

Liefde is ondanks het verdriet en pijn

Liefde is ondanks het verdriet en pijn, om gelukkig samen te zijn.

Heb je deze Valentijn ideeën al gezien?
Veel leuke inspiratie en tips voor Valentijnsdag
Een zoete Valentijns kaart maken
Mooi en simpel decoratie voor Valentijnsdag
Custtomshapes

Deze Valentijn quote moet je echt in een mooie lijst en de slaapkamer hangen. Zo leuk en zo waar! Verras je Valentijn maar!

Liefde is elke dag wakker worden in een droom.

Liefde is elke dag wakker worden in een droom.

 

 

 
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?