Wat zijn populaire kleuren in de woonkamer?

Wat zijn populaire kleuren in de woonkamer

Wat zijn populaire kleuren in de woonkamer

Wat zijn populaire kleuren in de woonkamer? Weet jij dat? De woonkamer is zoals de naam al zegt, de plek waar je woont, waar je leeft. Dat is de belangrijkste reden om je woonkamer naar jou wens en smaak te maken. Je moet je echt thuis voelen.

Kleuren zijn een belangrijke factor om je woonkamer te stijlen. Door de juiste kleuren te kiezen, op de muur, kozijnen of meubels, creëer je de sfeer die bij je past. In dit artikel heb ik de populairste kleuren voor in de woonkamer, voor je op een rij. Lees ook eens ons artikel over verftechnieken door.


Een van de populairste kleur in de woonkamer is wit. 

Met de muur wit geschilderd als basiskleur kun je veel stijlen creëren, en de ruimte groot laten lijken. Strakke witte of zwarte meubels is de perfect combinatie met een witte muur om een moderne woonkamer te creëren. Voor een Scandinavisch sfeer zijn verschillende wit en grijs tinten heel mooi met veel natuurlijk materiaal en softe kleuren als accessoires. 

 • Een tip: Sigma heeft super goede kwaliteit verf om je woonkamer wit te kunnen schilderen op professioneel niveau. Het is niet voor niks dat de professionele schilders dit merk verf vaak gebruiken.

Een van mijn lievelingskleuren en de kleur van 2022 is "Green".

Een van mijn lievelingskleuren en de kleur van 2022 is “Green”.

Groen is populair in de woonkamer omdat het een aanwezige kleur is maar toch niet over de top. Als je snapt wat ik bedoel. Dit jaar is zachtgroen de trend kleur. Heel mooi! Met deze kleur kun je een volle woonkamer toch rustig laten lijken. Planten passen er ook heel mooi bij.


Beige is een kleur die een rustgevende sfeer brengt in je woonkamer.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel beige kleurtinten. Ik geef toe dat ik de beige kleur als basiskleur in huis heel mooi vind. Materialen zoals riet en rotanmeubels, beton en aardewerk, passen perfect bij een interieur met deze kleur. Vooral de structuur van de meubels en accessoires helpt om je droom woonkamer waar te kunnen maken. 

Ook bij een beige geschilderde woonkamer, zijn veel planten heel mooi als accessoires in je huis. En welke kleur is jouw woonkamer?


Wat zijn populaire kleuren in de woonkamer


Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

 1. 28 juni 2022 / 2:34 pm

  Kleuren als zalmroze, okergeel of lavendel zou ik graag gebruiken in huis. Ook voor een woonkamer lijkt me dat mooi.

  • Elsa
   Auteur
   30 juni 2022 / 6:15 am

   Oh ja, die kleuren zijn ook heel erg mooi. Ik zal zeggen: gewoon proberen ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?