Ik woon mooi, ik woon in Scheveningen – met Henriëtte deel 11

Scheveningen is de woonplaats van onze gastblog van vandaag. Het mooiste in deze rubriek, ik woon mooi, ik woon in … is dat je laat zien wat de mooiste plaatsen op deze wereld zijn, vooral in Nederland. Een rubriek met veel tips wat je kunt bezoeken in die aanbevolen plaats en waarom.

Niks is zo mooi als iemand zijn eigen ervaring en beleving  vertelt. Dit keer is Henriëtte Bokslag aan het woord. Zij vertelt door middel van antwoorden op onze vragen, hoe mooi Scheveningen is en waarom. Heel veel plezier met lezen!

Ik woon mooi, ik woon in Scheveningen – met Henriëtte deel 11

Wil je ook net als Henriëtte meedoen aan deze geweldige rubriek van Ik woon mooi, ik woon in… Lees hier de instructies.


* Wie ben je. 

Ik ben Henriëtte, 36 jaar oud en woon in het mooie Scheveningen vlak aan het strand. Geboren in Den Haag en na omzwervingen in Drenthe en Flevoland te hebben gewoond nu weer terug in de Randstad. Ik werk als content specialist in de reis-en wellnessbranche.

Ik ben uitgever van het grootste online wellness magazine in Nederland, WellnessSpots.com. Daarnaast heb ik een reisblog, Travelaroundwithme.com. Hierop deel ik al mijn reistips die meestal gaan over roadtrips, avonturen en toffe festivals op reis en wellness.

Henriëtte Bokslag

Henriëtte Bokslag


* Vertel iets over je woonplaats of geboorteplaats.

Mijn hele leven kom ik al op Scheveningen. Ja OP Scheveningen, zoals men dat al zegt sinds 1737. Mijn oma woonde er en als kind genoot ik elke zomervakantie bij haar in de tuin en bracht ik vele uren op het strand door. Nu woon ik er zelf en geniet ik er van alle seizoenen.

Het leuke aan Scheveningen is dat het strand mijn achtertuin is, ik uren kan wandelen door de duinen en de stad Den Haag op nog geen kwartier afstand is. Hier vind ik alles wat ik zoek!

Scheveningen hangt vol met Street Art

Scheveningen hangt vol met Street Art


*Wat maakt jouw stad of dorp zo uniek?

Het strand is mijn nummer 1 favoriete hotspot, vooral in de zomer natuurlijk. Zodra de zon schijnt geniet ik van een lange strand wandeling en duik ik in de zee. Veel vrienden wonen ook op Scheveningen of zo dichtbij dat wij er vaak afspreken. Maar Scheveningen is veel meer dan een badplaats.

1. Een bijzondere overnachting? Kies voor de Pier Suites met uitzicht op zee

2.De hoogte in? Beklim de vuurtoren of stap in het Reuzenrad op De Pier

Reuzenrad op De Pier Scheveningen-DenHaag

Reuzenrad op De Pier Scheveningen-DenHaag

3.Scheveningen hangt vol met Street Art, maak een wandeling langs alle kunstwerken

4.Huur een Haagsche Stadsfiets en ontdek het oude vissersdorp, de duinen en de stad

5.Laat je verrassen door de verborgen plekjes in Scheveningen, zoals het Hemels Gewelf


*Waarom vind jij dat onze lezers een keer jouw stad of dorp moeten bezoeken?

Scheveningen, de enige stad (dorp) aan zee!


*Wat is er zoal te doen

Een bezoek aan Scheveningen is altijd de moeite waard! In de winter genieten van een lange strandwandeling en daarna een lekkere warme chocomelk drinken en thuis een warme douche om al het zand uit je oren te spoelen. In de lente worden de strandtenten weer opgebouwd en kan je al vroeg genieten van het lentezonnetje. Ga in de zomer naar het zuiderstrand of het noorderstrand waar het rustiger is en in de herfst heb je nog mooie nazomerdagen en leuke evenementen.

Groeten,

Henriëtte Bokslag

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?