De veelzijdigheid van canvas tasjes voor onderweg!

De veelzijdigheid van canvas tasjes voor onderweg

Tasjes, wie kan er nou niet zonder tasjes tegenwoordig? Zeker vrouwen hebben vaak meerdere tasjes. Er zijn vrouwen die bij elke outfit een tasje hebben of voor elk nieuw doel of nieuwe gelegenheid een tasje kopen. En er zijn er ook die het gewoon leuk vinden om altijd te kunnen kiezen uit diverse tasjes. Daar is helemaal niets mis mee natuurlijk. Beter te veel keuze dan te weinig toch? Maar ook mannen gebruiken tasjes. En beide geslachten hebben inmiddels ook allang ontdekt waarom canvas tassen zo handig zijn. Waarom dan, vraag jij je af?

Lichtgewicht gemak

Als eerste wegen deze tasjes bijna niets, maar je kunt er veel in kwijt. Neem je een grotere tas mee en gebruik je hem niet of nauwelijks, dan is dat zonde. Want je hebt hem wel de hele dag meegezeuld. Maar een katoenen tasje is het lichtgewicht bij uitstek, neemt geen ruimte in en je vouwt hem ook nog eens makkelijk op. Eigenlijk zijn canvas tasjes handig om altijd bij je te hebben: je weet immers maar nooit waar je uitkomt vandaag!

Handige hulp bij een stranddag

Je kent het wel: je maakt je klaar voor een dagje naar het strand. Je hebt een hippe strandtas ingepakt, maar je hebt nog meer spulletjes die echt mee moeten. Nog zo’n grote tas is nou niet echt handig, maar wacht: je had nog ergens een katoenen tasje liggen! Er past wat minder in, maar de inhoud is precies voldoende voor die extra dingen. En een extra voordeel: je hangt hem aan een kant om je schouder en je houdt dus minimaal een hand vrij!

Dagje uit? Canvas tasje mee!

Ook tijdens een dagje uit zijn canvas tasjes superhandig. Stel dat bijvoorbeeld die grotere tas al aardig vol zit, maar je hebt je broodjes en waterfles er nog niet in gestopt? Een katoenen tasje biedt altijd uitkomst. En is het tasje leeg? Dan vouw je het op en leg je het in je andere tas. Bedenk ook dat je altijd onderweg iets leuk tegen kunt komen, maar waar laat je dat dan? In een canvas tasje dus. Eventueel neem je een paar katoenen tasjes opgevouwen mee in die andere tas en haal je ze tevoorschijn als je ze nodig hebt. Je zal zien dat je ze juist nodig hebt als je dacht ze thuis te kunnen laten.

Laat zien wie je bent met jouw canvas tasje

Ook niet onbelangrijk: met zo’n katoenen tasje kan je laten zien wie je bent. Want ze zijn te koop met allerlei soorten opdrukken. Je kan ’t zo gek of zo origineel niet bedenken. En natuurlijk kan je deze superhandige tasjes ook laten bedrukken met jouw zelfgekozen of zelf ontworpen print. Zo wordt jouw canvas tasje een soort verlengstuk van jezelf. Met canvas tassen bedrukken wordt dus nog zichtbaar wat jij leuk of belangrijk vindt in het leven.

Met canvas de wereld rond!

Canvas tassen zijn dus superhandig en voor veel verschillende to-do’s te gebruiken. Je kan ze meenemen naar de supermarkt (handig voor kleine, lichte spullen), maar ook op vakantie. Zo kan je bijvoorbeeld een canvas tasje meenemen op elke vakantie. Zo ziet jouw tasje ook nog iets van de wereld!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?