Binnenkort op vakantie? Laat vakantiepret zo vroeg mogelijk beginnen met deze tips!

Binnenkort op vakantie - Laat vakantiepret zo vroeg mogelijk beginnen met deze tips

Ga je binnenkort op vakantie? Een lekker vooruitzicht! Niet alleen de vakantie telt mee, maar ook de voorpret die eraan voorafgaat! Hoe eerder je je bezighoudt met de aanstaande vakantie, hoe meer plezier je dus beleeft. Met déze tips begint de vakantiepret direct.

 

Juiste kleding kiezen

Kun je jou wel omschrijven als een modeman? Grote kans dat je op vakantie je beste outfits wilt dragen. En je hebt zeker gelijk! Zo voel je je goed op reis, en sta je mooi op de vakantiekiekjes. Het is leuk om op de plek van bestemming nieuwe kleding te dragen. Denk aan goede zomerjassen heren: perfect om in de avonduren te dragen. Er even vanuit gaande dat je naar een zonnige bestemming gaat, heb je nog meer items nodig. Neem nu een heren korte broek, om de hele dag in rond te lopen! Een kek kleurtje of een uniek patroon: het mag allemaal. Graag zelfs! Maar ook een klassieke spijkershort doet het goed op reis.

 

Andere benodigdheden inslaan

Naast kleding zijn er natuurlijk nog meer benodigdheden waar je aan kunt denken. Of het nu om zonnebrand, reisspelletjes, toiletspullen of een tent gaat, haal het allemaal alvast lekker in huis. Op die manier bereid je je goed voor. En bij alles wat je inslaat, denk je aan die leuke reis die op de planning staat. Heerlijk, toch?

 

Koffer tijdig inpakken

Last-minute je koffer inpakken? Liever niet: begin er vroeg mee, om stress te besparen én de vakantiepret eerder te laten beginnen. Zo kun je je kleding al tijdig in je koffer stoppen. Pak bijvoorbeeld je favoriete polo shirts heren in, ook weer in vrolijke kleuren. En denk ook aan de extra’s, zoals je zwembroek en slippers. Of juist wandelschoenen, als je voor een avontuurlijke vakantie gaat. Jij weet wat je nodig hebt! Leg je koffer bijvoorbeeld al een paar dagen van tevoren naast je bed, zodat je steeds wordt herinnerd aan de heerlijke vakantie die voor de deur staat.

 

Vakantieplan maken

De plek van bestemming is gekozen, de reis is geboekt. Maar daarmee ben je er nog niet: maak alvast een vakantieplan. Welke plekken wil je bezoeken, waar wil je eten en wat wil je allemaal doen? Zeker bij toeristische bestemmingen is er vooraf al een heleboel op te zoeken en te regelen. Maak daar zeker gebruik van. Je krijgt zo immers alleen maar meer zin in die reis. En het heeft nog een voordeel: populaire activiteiten en restaurants kunnen al gauw vol zitten, dus je kunt er maar beter snel bij zijn.

 

Weer bekijken

Nog een tip voor wie naar de zon gaat: bekijk vooraf alvast het weer op de plek van bestemming. Voeg de plek bijvoorbeeld toe aan de weerapp op je telefoon. Zo kun je alvast zien hoe héérlijk warm het er is. Wat een feest! Met name als je hier in ons koude kikkerlandje guur weer achterlaat, is dat genieten geblazen.

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?