Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 34

We zijn alweer aangekomen bij Deel 34 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Deze keer heeft Tess de vragen beantwoord van onze geweldige rubriek.

Tess is 26 jaar oud en heeft HRM gestudeerd op het Saxion in Enschede. Daarnaast heeft ze zeven jaar lang een topsport carrière gehad als volleybalster. Nadat ze eind april 2018 gestopt is heeft ze nog altijd de passie om veel te reizen, gezond te eten en happy door het leven te gaan. In augustus 2017 is ze gestart met haar eigen blog. Voor haar zelf, maar ook voor de geliefden om haar heen, zodat ze weten wat Tess doet, waar ze is en wat ze denkt. Tess is momenteel personal trainer en leest ze veel over (plantaardige) voeding. Op haar blog beantwoord ze al je vragen over sport, voeding en een healthy lifestyle. Daarnaast deelt ze graag haar ervaringen en reizen met jullie. Maar nu eerst door naar de favoriete vakantie bestemming van Tess.

Wil je ook net als Tess mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hee lieve reizigers. Ik ben Tess von Piekartz, 26 jaar oud, geboren in Wierden (Overijssel), opgegroeid in Ootmarsum en sinds mijn 17 levensjaar woon ik in het buitenland. Ik ben zeven jaar professioneel volleybalster geweest in Duitsland en Zwitserland. Mei 2018 ben ik gestopt met mijn topsport carrière. Op dit moment ben ik bezig als freelancer om te kunnen gaan en staan waar ik wil. Veel reizen dus! Ik heb een blog www.tessvonpiekartz.com waar je elke dag ietsjes kunt lezen over mijn leven, wat ik doe en waar ik ben.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Zo, dat is eigenlijk een moeilijke vraag, haha. Doordat ik met de volleybal ook vaak naar verschillende landen heb moeten reizen, heb ik de landen niet eens geteld. Maar het zullen er ongeveer 14 in Europa zijn geweest. Daar buiten ben ik in Amerika, Japan, China en Australië geweest.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Mijn favoriete bestemming is TOKYO. Ik ben daar de aflopen week voor het eerst geweest. Wat een mooie stad. Ten eerste zijn de mensen super vriendelijk.

Ten tweede is het een heel schone stad. Japanners houden van clean.

Ten derde het eten is super lekker. Ten vierde is de levenskwaliteit erg hoog. Ten vijfde Japanners hebben stijl. Je ziet het al, ik kan niet ophouden met waarom Tokyo een van mijn favoriete bestemmingen is haha. Zeker een aanrader.

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Spanje (Marbella of Barcelona). Ik houd van dit land. Binnen 2/3 uur ben je vanaf Amsterdam in het heerlijke Zuiden. Het zonnetje schijnt en de mensen zijn erg relaxt. Heerlijk aan het strand met een cocktailtje en je hoort mij niet klagen.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dit is een foto die ik van mijn vriend heb genomen in Central Park om 06.30h in de ochtend. We hadden een jetlag en zijn ‘s morgens met de fiets door Central park gefietst. Niet een hele bijzondere foto, maar het moment was erg bijzonder.

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Ik ben met de volleybal in Roemenië geweest in een heel klein plaatsje rechts van Boekarest. Het was er koud, nat en er is nog een groot verschil tussen mannen en vrouwen dan dat ik gewend ben. Gelukkig hebben we de volleybalwedstrijd gewonnen, waardoor het plaatsje natuurlijk meer kleur kreeg, haha. Maar ik zou er nooit meer naar toe willen.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Twee bestemmingen staan hoog op mijn lijstje. Zuid-Afrika, de wilde dieren in het park bewonderen en de Maldiven om lekker tot rust te komen.

Bedankt voor het lezen. Nieuwsgierig naar wat ik doe, waar ik ben? Volg me op mijn blog of Instagram! ☻

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?