Creatieve Linkparty favorieten van februari – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Februari; ja, het is zover. Vandaag maak ik bekend wie onze favorieten van de Creatieve Linkparty van Februari zijn. Inge en ik vonden het super moeilijk om te kiezen, maar zoals in het leven, moeten we keuzes maken. En dat hebben we gedaan.

Wij hebben 3 superleuke projecten met Lego die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Elk project van lego is op ieder artikel heel goed uitgelegd om zelf aan de slag te gaan. Wij vonden alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van Februari is Lego en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig zijn met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten Mamaduizendepoten, Melanie van Meldiy, Emmy van Webkonijn en wij (ElsaRblog).

Creatieve Linkparty favorieten van februari - Verzameling

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Lego Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Maart is het thema Strijkkralen. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 6 Maart, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Februari

badge lego

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Linspiration: Zo maak je een lego klok voor in de kinderkamer

Creatieve Linkparty favorieten van februari: lego klok

Wat is dit Lego klok van Lindi mooi. Ik was op slag verliefd. En jij? Wil je ook zo een klok maken, klik dan op de link boven de foto en hebt de hele beschrijving. Succes!


Webkonijn: Stempelen met lego

Creatieve Linkparty favorieten van februari: stempelen met lego

Superleuk idee om een katoenen tas te bedrukken met Lego blokjes. Deze diy is gemaakt door Emmy en zij legt ook heel goed uit hoe je zo’n katoenen tas kunt bedrukken met Lego blokjes. Makkelijk maar er zijn een paar dingen waar je op moet opletten. Succes met het maken van deze stempel Lego.


Mamaduizendpoot: Lego verjaardagstaart

Creatieve Linkparty favorieten van februari: Lego verjaardagstaart

En de laatste is deze verjaardagstaart van Lego. Wie wil niet een stukje proeven. Ik wel. Ziet er super heerlijk uit. Wil je deze taart ook maken? Natascha heeft de gehele uitleg op haar blog. De link is boven deze foto. De kinderen zullen heel blij worden van deze verjaardagstaart.


Dit waren onze favorieten van de maand Februari. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema.  Dat is Strijkkralen.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?