Creatieve Linkparty favorieten van Maart – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Maart is net als  vorige maand met Lego, echt heel leuk. Er zijn genoeg mooie inspiraties met strijkkralen gedeeld en wij hebben een kleine selectie gemaakt. Persoonlijk vond ik het echt super moeilijk om te kiezen. Elke keer word ik verrast met alle creativiteit. Ik hou ervan. Strijkkralen is zoals je ziet een makkelijk en goedkoop product om te gebruiken.

Wij hebben 3 superleuke projecten met Strijkkralen die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Elk project met Strijkkralen is op ieder artikel heel goed uitgelegd om zelf aan de slag te gaan. Wij vonden alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van Maart is Strijkkralen en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 6 enthousiaste bloggers die elke dag bezig zijn met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Melanie van Meldiy, Emmy van Webkonijn ,  Lindi van linspiration en wij (ElsaRblog).

Creatieve Linkparty favorieten van Maart

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Strijkkralen Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand April is het thema Papier. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 3 April, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Maart

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Maart

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Mamaliset: Huis van strijkkralen Bouwopdracht thuisonderwijs groep4

Bouwopdracht thuisonderwijs groep4 

Lisette Oldenhuizing is een moeder die altijd op zoek is naar nieuwe dingen en producten. Dit supergaaf huis van strijkkralen was een Bouwopdracht thuisonderwijs voor groep4. Wat hebben ze het mooi gemaakt! Vind je niet? Volg Lisette op Instagram, dat zal zij heel leuk vinden.


Knutsel__ideeen: Vlinder

Knutsel__ideeen: Vlinder

Op Instagram kun je Knutsel__ideeen volgen en daar heb je echt superleuke ideeën om te knutselen. Vooral met kinderen is het een echte aanrader. Zoals deze vlinder van strijkkralen en wasknijper.


Meldiy: Opa en oma strijkkralen patroon

https://meldiy.nl/opa-en-oma-strijkkralen-patroon/

Ja deze opa en oma van strijkkralen is gemaakt door Mel van Meldiy. Uiteraard ook een van ons team van Creatieve Linkparty. Op haar blog vind je de hele beschrijving om deze super lieve opa en oma te maken. Ik zeg aan de slag!


Dit waren onze favorieten van de maand Maart. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema.  Dat is Papier.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?