Creatieve Linkparty favorieten van September-Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van September is vandaag mijn artikel. Het was zeker een geslaagd thema met hele mooie projecten. Ik zelf ben helemaal gek op pompoen. Ik had al een paar creaties gemaakt maar nu zie ik alweer nieuwe ideeën. Echt een inspirerend thema voor deze Herfst!

Bedankt allemaal dat jullie hebben meegedaan. Echt te gek! Helaas mag ik niet alles kiezen, maar uiteindelijk  gaat het daar niet eens om. Meedoen en bezig zijn is echt belangrijkste in deze Creatieve Linkparty.

Creatieve Linkparty favorieten van September

Het thema van September is Pompoen en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 5 enthousiaste bloggers die elke dag bezig met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Emmy van Webkonijn, Lindi van linspiration,  Melanie van Meldiy, en ik  Elsa van ElsaRblog.

Ik kies mijn favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten.

Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen. Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Pompoen Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Oktober is het thema Wol.

Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 2 Oktober, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van September

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van September

 

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Creametkids: Pompoen knutselen van keukenrollen

Creametkids: Pompoen knutselen van keukenrollen

Ik hou van low budget en deze pompoen van keukenrollen is echt gaaf! Op deze manier kun je samen met kinderen, lekker knutselen voor de Herfst of Halloween. Wil je zien hoe Mirelle dat heeft gemaakt. Klik op de link boven op de foto en ga automatisch naar het artikel. Succes!


Creaaas: Pompoenen en herfst 🍂🎃🍂

Creaaas: Pompoenen en herfst
Agnes heeft deze schattige pompoen van klei gemaakt met houder. Zoals je ziet op de foto, heel leuk om een mooie herfstkaart op te zetten. Op Instagram heeft Agnes van Creaaas nog heel veel meer inspiratie, vooral van mooie Herfstkaartjes. Klik boven op de link om dat te zien.

Mamaduizendpoot: Pumpkin spice

Mamaduizendpoot: Pompoenen en herfst

Deze pumpkin spice ken ik niet en wil ik heel graag proberen voor deze Herfst. Zoals Natasha zegt, deze mix van specerijen heeft geen pompoen, maar de geur en de smaak is echt voor de Herfst. Wil je het ook maken? Het recept is op mamaduizendpoot en de link is hierboven op deze foto.


Dit waren mijn favorieten van de maand September. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema. Dat is Wol.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?