De 4 beste smartphones van 2022

De 4 beste smartphones van 2022

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone? Dan wil je misschien de kans grijpen om het beste van het beste te nemen, zodat je geen spijt hoeft te krijgen van je keuze en er weer een tijd tegenaan kunt. We bespreken de vier beste smartphones die eind 2022 op de markt zijn.

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max kwam in september 2022 uit en is een absoluut monster. Je moet van grote telefoons houden, want hij heeft een scherm van 6,7 inch, maar je krijgt er dan ook een hoop telefoon voor terug. Het display is superscherp en zeer snel met zijn hoge verversingssnelheid van 120Hz. Ook krijg je een camera de hoogste resolutie die we ooit in een iPhone hebben gezien, plus een camera met 3x optische zoom en een ultra-wide camera waarmee je ook macrofotografie kunt doen. Ook heeft het toestel een grotere batterij dan zijn voorganger. Wel hangt er een flink prijskaartje aan. Wil je dat niet in één keer hoeven betalen? Neem dan deze iPhone met abonnement!

Google Pixel 7 Pro

De Pixel 7 Pro is het vlaggenschip van Google en is een serieuze kandidaat voor de beste Android-smartphone van 2022. Het scherm is even groot als die van de iPhone 14 Pro Max maar scherper (doch minder helder), en de batterij om dat grote scherm te ondersteunen is een flink stuk groter. De Pixel 7 Pro heeft geweldige camera’s plus een aantal interessante geavanceerde softwarefuncties die je op geen enkele andere telefoon kunt vinden, zoals Photo Unblur. Met 12GB RAM is dit toestel uitstekend in multitasken. Het toestel laadt niet supersnel op, maar kan wel draadloos opgeladen worden.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Google Pixel 7 Pro moet natuurlijk concurreren met de toestellen van Samsung. Die bracht dit jaar een nieuwe topper genaamd de Samsung Galaxy S22 Ultra uit. Deze veelzijdige smartphone kenmerkt zich door superieure camera’s en uitstekende prestaties. Ondanks de topdisplays van de toestellen hierboven, heeft de Galaxy S22 Ultra allround het beste scherm van allemaal: een 6,8 inch AMOLED-scherm met hoge resolutie, een 120Hz verversingssnelheid en een uitermate hoge piekhelderheid. Dat alles wordt ondersteund door een zeer grote batterij van 5.000 mAh die behoorlijk snel opgeladen kan worden. Daar moet je alleen wel dan zelf nog een oplader voor kopen.

one plus 10 pro was populair in 2022

OnePlus 10 Pro

Voor zij die wat minder willen uitgeven aan een Android-smartphone met hoge specificaties, is er de OnePlus 10 Pro. Deze Chinese telefoon is ondanks die lagere prijs een van de allerbeste Android-telefoons van het moment. Qua specificaties is hij te vergelijken met het kleinere broertje van de Samsung Galaxy S22 Ultra, de S22 Plus. Het 6,7 inch AMOLED-scherm is een genot, hoewel de maximale helderheid wat lager ligt dan bij de hierboven besproken toestellen. Je krijgt drie camera’s achterop die allen goed belichte, levendige en detailrijke plaatjes maken met een fish-eye modus als bonus. Kenmerkend voor de OnePlus 10 Pro is dat hij extreem snel opgeladen kan worden. Dit in combinatie met een snelle processor en veel RAM betekent dat je weinig geduld hoeft op te brengen met deze smartphone.

Houd er rekening mee dat geen van deze toestellen voor een paar honderd euro in jouw bezit is. Het zijn de toptoestellen op de markt, met een navenante prijs. Maar daar krijg je wel iets heel goeds voor terug.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?