Kleurenpalet met vintage blauw, warm beige, oud roze en donker bruin – nr.13

Dit Kleurenpalet met vintage blauw, warm beige, oud roze en donker bruin is een spektakel van kleuren. De kleuren van rust en dromen. Inspirerende kleurenpalet voor een kinderkamer, logeer kamer of zelfs in je woonkamer met  strakke witte meubels. Het zijn heel aanwezige kleuren maar tegelijk ook heel sfeervol. Dit kleurenpalet zijn de ultieme kleuren voor dit jaar. Durf jij het aan?

kleurenpalet met vintage blauw, warm beige, oud roze en donker bruin

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op deze fantastische foto van Arjan Sijtsma. Het is de zonsondergang op het strand bij Petten. Geweldig! Vinden jullie niet? Zo’n mooi plaatje. Nederland heeft zo’n mooie plaatsen en hier is het bewijs. Arjan Sijtsma is drie jaar geleden begonnen met fotograferen als hobby. Inmiddels houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie en avondfotografie. Door zoveel positieve reacties heeft Arjan Sijtsma een Facebook pagina zodat iedereen zijn werk als fotograaf kan bewonderen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van zijn laatste foto’s dan kun je zijn Facebook pagina liken. En als je helemaal weg bent van zijn werk en wil je een geweldige en bijzondere foto op de wand, dan kun je via Facebook in een privé bericht het aan Arjan laten weten. Ik denk dat jullie er vast wel uit komen. Wij willen heel graag Arjan Sijtsma bedanken voor deze super mooie foto die wij mogen gebruiken voor onze kleurenpalet.

Liefs Elsa & Inge

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?