Een traangootbehandeling met fillers werkt tegen wallen

Een traangootbehandeling met fillers werkt tegen wallen

Jouw uiterlijk is een samenspel van veel elementen. Ook jouw ogen spelen daarin een belangrijke rol. Wanneer je er vermoeid uitziet, dan komt dat vaak door hoe je uit je ogen kijkt. Het is voor anderen niet fijn om met iemand te communiceren die er vermoeid uitziet. Het is dus belangrijk voor jezelf om hier iets aan te doen. Je kan bijvoorbeeld kijken wat een traangoot filler voor je kan betekenen. Deze behandeling werkt bijvoorbeeld goed tegen wallen.

Het effect van de behandeling

Het werken met een traangootbehandeling zorgt dat je er al snel minder vermoeid uit zal zien. Zelfs met een kleine hoeveelheid is al veel te bereiken. Daarmee kan je namelijk wat volume creëren. Zo lijken de ogen minder ingevallen. Ook kan je zorgen dat de lijntjes verdwijnen. Je ziet bovendien direct resultaat. Daarvoor werk je natuurlijk wel met een specialist als Betan Clinics. Het is wel belangrijk om het juiste middel te gebruiken. Een goed hyaluronzuur wil nog weleens helpen.

De behandeling bekijken

Het werken met fillers is relatief gemakkelijk te verzorgen. Dat komt doordat de moderne technieken heel veilig en prettig zijn. Daarom is het ook zo simpel uit te voeren. Het is vaak met 2 kleine prikken onder de huid met een zachte naald al te verzorgen. Het is dan direct zo dat de behandeling een zichtbaar resultaat geeft. Fillers kunnen wel vocht aantrekken, daarom is het juist ook zo belangrijk om met een specialist te werken. Die kan helpen voorkomen dat dit gebeurt. Wanneer je wat verder bent na de behandeling, dan zal je ook nog eens zien dat het resultaat alleen maar mooier wordt. Dat is natuurlijk een fijn vooruitzicht.

Hoeveel pijn doet het?

Het is voor de meeste mensen zo dat ze niets voelen van de traangoot behandeling. Het is daarom ook geen probleem om deze te ondergaan. Je kan in 15 tot 20 minuten ook al klaar zijn ermee. Een belangrijk voordeel is natuurlijk dat het gebied dat behandeld moet worden ook niet heel gevoelig is. Zo heb je dus bijvoorbeeld geen verdoving nodig. Het resultaat is 14 tot 18 maanden houdbaar. Daar kan je wel tussendoor wat bij spuiten. Dan heb je er alleen maar langer plezier van. Het is misschien wel goed om ook eens te kijken hoe dit eraan toe gaat.

De kosten van de traangootbehandeling

Het is gemakkelijk mogelijk om de behandeling aan de traangoot te ondergaan. Daar is 1 milliliter voor beide ogen samen nodig. Dit betekent dat het dus ook allemaal niet duur hoeft te zijn om dit voor elkaar te krijgen. De precieze prijs hangt natuurlijk ook af van de specialist waar je mee werkt. Het is dus wel altijd aan te raden om dit even na te vragen. Wil je meer dan alleen de traangootbehandeling? Of heb je meer filler nodig? Dan zal dat ook effect hebben op de prijs. Het is dus goed mogelijk om dit op een betaalbare manier te laten verzorgen. Dat is wel zo fijn te noemen.

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?