Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen – Landelijk interieur ideeën

Het is alweer oktober wat gaat de tijd toch snel he, over een paar maandjes staan de feestdagen alweer voor de deur. Vooral de kerstdagen daar word ik zo vrolijk van,  kerstboom opzetten, gezellig samen zijn, lekker eten. Waar ik altijd naar uit kijk zijn de kerstkaartjes, helaas word dat wel minder ieder jaar, maar ik geniet van elke kaartje dat ik krijg.

En het hoeft natuurlijk geen kerst te zijn om een kaartje te versturen of te ontvangen het kan het hele jaar door, bv een verjaardagskaart, beterschapskaart, of gewoon een kaartje naar iemand sturen om te laten weten dat je aan diegene denkt.

Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen

Maar als jullie dan kaarten krijgen hebben jullie dan nooit het probleem van waar je ze neer moet zetten of ophangen, nou ik wel. Zit er altijd mee te stoeien. Zet ze dan altijd op de kast waar ook de t.v. staat en wat is dan het probleem, als we dan t.v. kijken staan ze altijd voor het beeld, echt niet handig.

Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen

Met deze Diy heb je dit probleem niet meer. Het is zo simpel maar ook echt heel handig.
Het is een makkelijke manier om kaarten op te hangen. Vooral nu de kerstdagen eraan zitten te komen krijg je toch al meer kaartjes.
Maar het leuke is je kunt er ook foto’s of notities op hangen. Zoek een leuk plaatsje uit in de woonkamer of keuken waar je deze diy kunt neer hangen, zo creëer je een landelijke sfeer.

Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen

Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen


Wat je nodig hebt:

✓1 houten plank
✓elastiek
✓schaar
✓punaise


Aan de slag:

→Knip 3 stukjes elastiek of meer. maak vast met de punaise op de achterkant van de houten plank.

→De kaartjes tussen de elastiek zetten of vast klemmen, en klaar is het? zo makkelijk maar toch heel leuk. Iedereen kan dit, dus ik zal zeggen aan de slag!

Diy: Verjaardagskaart of kerstkaartjes ophangen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

2 Reacties

 1. Grillo Designs
  11 oktober 2017 / 9:54 am

  So simple yet so effective! Love it 🙂

  • ElsaR Blog
   11 oktober 2017 / 9:50 pm

   Thank you very much ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?