Let hierop als je jouw bruiloft in de herfst viert

Let hierop als je jouw bruiloft in de herfst viert - nieuwste trends

Trouwen: het is hoe dan ook een speciale gebeurtenis en je wilt natuurlijk dat het écht een onvergetelijke ervaring wordt. Om dat te bereiken is een heuse organisatie nodig. Een van de zaken waar je rekening mee moet houden, is het seizoen waarin je trouwt.

Heb je een groot trouwfeest gepland in de herfst? Dan heb je geluk: deze periode van het jaar leent zich perfect voor een magische bruiloft die niemand vergeet. Wat zijn nu de laatste trends voor herfstbruiloften en waar moet je zoal op letten? Hieronder vind je alvast enkele goede tips en advies!

 

Let op deze trends bij een herfstbruiloft

Een herfstbruiloft is een categorie apart en dat heeft natuurlijk te maken met het extra romantische, gezellige karakter van dit seizoen. Er bestaan heel wat trends voor bruiloften in de herfst:

1. Blauw én lavendel

Kleurkeuze is van essentieel belang als je meer wilt halen uit je bruiloft in de herfst. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om opvallende maar toch rustgevende tinten in hun decoratie en zelfs kledij te verwerken. Denk maar aan lavendel en blauw, die in combinatie de haast magische kleur Veri Peri vormen.

2. Live optredens voor je gasten

Niets leuker dan je gasten kunnen verweren met entertainment van de hoogste plank en daarvoor is een live optreden perfect. Vooral in de herfst, waar romantiek centraal staat, is het een goed idee om bijvoorbeeld een klein strijkers-kwartet op de achtergrond te laten spelen. Zo is de atmosfeer helemaal compleet. Ook standup comedy is een goed idee!

3. Een dresscode voor dames en heren

Hoewel iedereen natuurlijk graag zijn of haar eigen outfit kiest, kan het écht geen kwaad om een dresscode voor dames en heren vast te leggen. Op die manier krijgt je herfstbruiloft in één keer een iets traditionelere uitstraling en dat is in de herfst wel een meerwaarde.

 

Trouwjurk en accessoires tips voor een herfstbruiloft

Tijdens een trouwfeest gaat alle aandacht natuurlijk naar de bruid en bruidegom. Vooral bij haar is het van groot belang dat de outfit helemaal goed zit. Hier vind je alvast enkele goede trouwjurk en accessoire tips voor een herfstbruiloft:

1. Een open rug met rugketting

Een trouwjurk met open rug is sexy en modern en dat is dan ook waarom heel wat vrouwen zo’n model verkiezen. Daarbij kan je je look helemaal af maken door op je blote rug een rugketting te dragen. Een beetje omgekeerde wereld maar tijdens je eigen bruiloft kan dat natuurlijk.

2. Een trouwjurk met lange mouwen

Een trouwjurk met lange mouwen bij herfstbruiloftTijdens de zomer was het dan misschien nog een uitdaging om lange mouwen te dragen maar in de herfst is dat geen probleem. Een trouwjurk met lange mouwen en afwerking in kant oogt klassevol, chique en vrouwelijk en is dus de perfecte jurk voor je herfstbruiloft.

3. Cowboy-laarsjes

Neem je het graag iets meer de avontuurlijke kant op? Dan zijn cowboy-laarsjes misschien wel een goed idee. Vooral als je je niet lekker voelt in hakken en vrij wilt kunnen bewegen, zijn zo’n laarzen een goed alternatief dat ook stijlvol kan zijn.

 

De mooiste bruiloft locaties voor een bruiloft in de herfst

Ten slotte is het natuurlijk belangrijk om op zoek te gaan naar de beste bruiloft locatie voor je trouwfeest in de herfst, bijvoorbeeld via Weddingspaces. De mogelijkheden zijn in elk geval uitgebreid. Zo kan je een ietwat rustieke, traditionele atmosfeer nastreven door in een schuur te trouwen, die bijpassend is gedecoreerd en ingericht.

Een andere optie is trouwen in het bos, omringd door de prachtige kleuren en vallende bladeren die de herfst met zich meebrengt. Voor een iets chiquere bruiloft is een kasteel dan weer een goed idee: romantiek gegarandeerd!

 

Maak van je herfstbruiloft een onvergetelijke ervaring

Gebruik je bovenstaande tips om je herfstbruiloft te organiseren? Dan kan je in elk geval niets mis doen en wordt het een dag waar zowel jullie twee als je gasten nog lang van nagenieten!

 

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?