Eierdopjes van Viltballetjes – Diy

Eierdopjes van Viltballetjes: Wij kijken er naar uit dat het alweer bijna Pasen is. Gezellig met familie of vrienden een lekkere wandeling maken en daarnaar met z,n allen brunchen of dineren. Maar bij een brunch of diner ziet het er altijd wel gezellig uit als je de tafel leuk doet versieren.

En daarom hebben we deze hele leuke en makkelijke eierdopjes van viltballetjes gemaakt en hier in dit artikel laten we jullie zien hoe wij het gemaakt hebben, stap per stap.

Eierdopjes van ViltballetjesOp deze feestdag wordt gevierd dat Jezus uit de dood is opgestaan, Pasen is dus een christelijk feest. En omdat Pasen in de lente valt is het natuurlijk wel leuk om gelijk de lente te verwelkomen.
De paashaas is net als de paaseieren een heidens symbool voor nieuw leven.

eierdopjesPasen valt elk jaar op een andere datum. Pasen valt elk jaar op de eerste zondag na de volle maan in de lente. Dit kan dus de ene keer in de maand maart zijn en de andere keer in de maand april.
Dit jaar ( 2018 ) valt Pasen op 1 en 2 april. Dus nog een maand te gaan om allerlei leuke ideeën op te doen.
Ook wij willen jullie hierbij helpen, dit is één van onze ideeën om het met de paasdagen gezellig te maken.

Eierdopjes


Wat je nodig hebt:

Lijmpistool + lijm

Viltballetjes


Aan de slag:

Per ei heb je 5 viltballetjes nodig van 2,5cm ( 7cm ø ).

Eierdopjes van viltbolletjes

Met het lijmpistool plak je elk viltballetje aan elkaar, heel voorzichtig omdat de lijm heel snel smelt.

Laat drogen en het is klaar.

Eierdopjes van viltbolletjesDe eierdopjes van viltballetjes zijn super leuk geworden vinden jullie ook niet?. Heel gezellig voor op tafel bij een diner of bij een Paasbrunch. Je kunt ze in allerlei kleuren maken die je maar wilt en passen bij jou gedekte tafel.

Heel veel plezier met het maken. Vrolijk Pasen!

Diy Egg cups

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Delen:

3 Reacties

  1. Allison Dey Malacaria
    3 maart 2018 / 2:48 pm

    These are the cutest egg cups I've ever seen, but I recommend using them only for serving or displaying hard boiled eggs. Egg cups are made to keep soft-boiled eggs standing upright as the runny yolk can spill over the edges of the cut top of the egg. Soft boiled eggs would like tip and spill in this type of egg cup. Cute idea though!

    • ElsaR Blog
      3 maart 2018 / 11:02 pm

      Thank you very much for your reaction. It's always good to know you liked my idea. This makes me very happy. ☻ Elsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?