Fotobehang inspiratie 2018 voor in je huis – Interieur ideeën.

Fotobehang inspiratie; Interieur ideeën en inspiratie voor je huis te vinden is heel belangrijk om de juiste sfeer te creëren in jouw interieur. Ik ben dol op artikelen met leuke en bijzondere ideeën, om een metamorfose aan te gaan in huis zonder er veel moeite voor te doen. Eén van de trends van 2018 is zonder twijfel fotobehang.

Bij Pixers.nl vind je zo veel keuzes en inspiratie voor fotobehang dat ik dit echt met jullie wil delen.  Keuzes voor kinderkamers, keukens, woonkamers, kantoren, slaapkamers enz. Hier onder in dit artikel laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn voor elke ruimte in je huis. Dit zijn mijn favoriete voorbeelden, maar er zijn er heel veel meer. Ik zou zeggen laat je inspireren en ga snel aan de slag. Succes!


Fotobehang inspiratie voor de woonkamer:

Watercolor turquoise succulent patroon, Fotobehang inspiratie voor de woonkamer.

Watercolor turquoise succulent patroon – Dit Vinyl fotobehang is heel mooi door zijn aanwezige kleuren maar toch niet te, door zijn watercolor patroon. Dat maakt de kleuren toch net iets zachter. Romantisch en vrolijke uitstraling voor je woonkamer. Echt de trend van nu. Mooi, echt een blikvanger maar toch net niet to much.


Fotobehang inspiratie voor kantoor:

 Voor kantoor, Wit marmer.

Wit marmer – Ideaal vinyl fotobehang voor jouw werkruimte en dit marmer patroon is echt de trend van nu. Geeft meteen een super mooie sfeer in kleine ruimtes maar ook zeker in iets grotere ruimtes. Dit fotobehang is met een droge doek heel makkelijk schoon te maken.


Fotobehang inspiratie voor de slaapkamer:

Fotobehang inspiratie voor de slaapkamer. Getextureerde oud papier achtergrond

Getextureerde oud papier achtergrond – Wat is dit vinyl fotobehang mooi!! Sfeervol met een oude uitstraling met hier en daar vogels.


Fotobehang inspiratie voor de eetkamer:

Fotobehang inspiratie voor de eetkamer,Etnisch patroon design.

Etnisch patroon design (Navajo geometrische afdrukken) – Dit scandinavisch patroon is perfect voor jouw eetkamer. Maakt jou ruimte groter en toch sfeervol. Dit vinyl fotobehang is verkrijgbaar in diverse maten.


Fotobehang inspiratie voor badkamer:

Fotobehang inspiratie voor badkamer. Venice

Fotobehang inspiratie voor badkamer, Abstracte witte driehoek 3D geometrisch papier achtergrond.

Venice – Romantishe badkamer met dit vinyl fotobehang Venice. vind jullie ook niet. Zo kunnen we zien dat er ook op een makkelijke manier een badkamer metamorfose gemaakt kan worden met de trends van dit moment.

Abstracte witte driehoek 3D geometrisch papier achtergrond – Liever iets moderner dan heb je deze afwasbare fotobehang met een super geometrisch mooi patroon.


Fotobehang inspiratie voor babykamer:

Fotobehang inspiratie voor babykamer, Zeeverhalen.

  Zeeverhalen –  Dit vinyl behang is heel vrolijk en past perfect bij een babykamer voor jongens maar ook zeker voor de meisjes. Helemaal top!


Fotobehang inspiratie voor de kinderkamer:

Heelalgraffiti.

Naadloze geometrisch patroon, Fotobehang inspiratie voor de kinderkamer.

Naadloze geometrisch patroon – Deze kinderkamer met dit vinyl fotobehang is echt perfect voor de meiden. Het roze is super mooi! Een echte meiden kamer.

HeelalgraffitiIs fotobehang met heel veel kleuren net als de echte graffiti op straat. Maar alleen iets makkelijker om op de muur aan te brengen. ☻


Fotobehang inspiratie voor de keuken:

Portugese tegels.

Portugese tegelsDit vinyl fotobehang is zo gaaf! Portugese tegels patroon. Wauw zo krijg je keuken echt een mediterraanse uitstraling. Zo easy en zo mooi!


En het fotobehang met dieren vind je dat ook mooi?

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:
Ps: alle foto's zijn van Pixers.nl

1 Reactie

  1. 13 maart 2020 / 4:45 pm

    Het is lang na 2018 maar de ontwerpen zijn nog steeds actueel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?