Design met 3d printen voor iedereen met Plokko – Review

Onze review van vandaag is heel bijzonder. Het is een Puma van Plokko als design wanddecoratie gemaakt met 3d geprinte connectoren (duurzaam ,biobased plastic), gecombineerd met simpele beukenhouten stokken .

Deze Puma is in diverse kleuren leverbaar. En zijn afmeting is: 65 cm (breedte) x 73 cm (hoogte). Deze wanddecoratie is echt design voor je woonkamer, kantoor, slaapkamer, winkels enz. Het bijzondere van deze Puma is natuurlijk zijn materiaal waar het van gemaakt is.

Deze Puma is in diverse kleuren leverbaar.

Deze Puma is in diverse kleuren leverbaar.

Deze wanddecoratie is perfect voor een stoer en modern interieur maar bij een Scandinavisch interieur past het er ook mooi bij, door zijn simpele maar wel aanwezige vorm.

Plokko is een webshop die deze wanddecoratie verkoopt, maar niet alleen dat, je kunt heel veel meer vinden zoals lampen en kasten.

Plokko is een duurzaam, 3d geprinte constructie materiaal waarmee iedereen heel makkelijk zelf kan ontwerpen,delen, maken… en weer veranderen! Dat betekent dat Plokko design voor iedereen is.

Design met 3d printen voor iedereen met Plokko

Design met 3d printen voor iedereen met Plokko

Iedereen is ervan bewust dat 3d printen de toekomst is en Plokko laat ons zien dat het inderdaad ook zo is. Heb je geen 3d printer? geen probleem, Plokko print de onderdelen voor je. Super makkelijk toch?

Wat ik wil zeggen is dat als je een eigen ontwerp hebt kun je het bij Plokko laten printen en krijg je het product thuis gestuurd in een doe-het-je-zelf pakketje met alle onderdelen die je nodig hebt om jouw ontwerp in realiteit te brengen. Gaaf of niet!

als je een eigen ontwerp hebt kun je het bij Plokko laten printen en krijg je het product thuis gestuurd in een doe-het-je-zelf pakketje

als je een eigen ontwerp hebt kun je het bij Plokko laten printen en krijg je het product thuis gestuurd in een doe-het-je-zelf pakketje


De bedenker van deze bijzonder manier van objecten te creëren is Albert Barth met hart voor duurzaamheid en sociale impact.

Ik heb de Puma thuis gekregen in een klein doosje met alle onderdelen die ik nodig had om de Puma in elkaar te zetten op een makkelijke manier. Wat ik een minpunt vond was dat erop de tekening niet de naam van de onderdelen stond aangegeven. Dat zou ik er zonder twijfel bij zetten om het nog makkelijker te maken voor iedereen.

Ik heb met plezier deze Puma in elkaar gezet en kijk nu het resultaat! Vind het je mooi? Ik wel!!!

Tip: voor een bijzonder cadeau is Plokko zonder twijfel een aanrader om iets specials te geven.

Tip: voor een bijzonder cadeau is Plokko zonder twijfel een aanrader

Tip: voor een bijzonder cadeau is Plokko zonder twijfel een aanrader

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   28 januari 2019 / 9:06 pm

   Thanks Ilse ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?