Beeldjes recycle voor Halloween – Diy

Wat gaat de tijd snel!.Halloween is bijna voorbij en ik heb nog een super gave Diy met oude beeldjes en krijtverf om te maken voor Halloween. Het is heel leuk en echt makkelijk om te maken, en ook nog eens super goedkoop. En het mooiste is dat je ook nog eens doet aan recycle. Je geeft oude beeldjes die je misschien wilde weggooien een nieuw leven.

Jullie merken al dat ik heel enthousiast ben, en dat is zeker terecht. Heb je thuis of bij jouw ouders kleine (of groot mag natuurlijk ook) porseleinen beelden of beeldjes van ander materiaal. Het belangrijkste is dat het dieren of personen zijn.

Beeldjes recycle voor Halloween - Diy

De bedoeling is om de beeldjes te schilderen met zwarte krijtverf en de ogen knalrood. Door de ogen rood te schilderen maak je de beeldjes of figuren in contrast met het zwart dus zo creëer je een enge uitstraling. Leuk om als Halloween decoratie in je huis neer te zetten. Ik vind het echt een hele leuke Diy voor Halloween.

Heb je geen tijd om dit jaar deze Diy nog te maken, dan bewaar je het op Social media en zo kun je er volgend jaar meteen mee aan de slag gaan. Maak je deze diy dan zouden wij het heel leuk vinden om het resultaat te zien, laat het ons weten oké? Dat kan heel makkelijk door #elsaRblog te gebruiken op Social media of gewoon hieronder bij de reacties.

Beeldjes recycle voor Halloween - Diy


Wat je nodig hebt:

Oude kleine beeldjes (ook als ze een beetje stuk zijn)

Zwarte krijtverf

Rode verf (bv: acrylverf)

1 grote kwast

1 kleine kwast


Aan de slag:

Om te beginnen, maak je het beeldje goed schoon, vrij van stof en vet.

Met een grote kwast schilder je het hele beeldje met zwarte krijtverf.

Laat het even drogen.

Nu doe je het nog een keer opnieuw schilderen.

Opnieuw laat je de krijtverf goed drogen.

Met een kleine kwast schilder je de ogen (voorzichtig) met rode verf.

Laat het goed drogen en het is klaar om je huis in de sfeer van Halloween te versieren.

Beeldjes recycle voor Halloween - Diy

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?