Kerst vieren met vrienden: met deze activiteiten heb jij een onvergetelijke kerst!

Kerst vieren met vrienden met deze activiteiten heb jij een onvergetelijke kerst!

De meeste mensen vinden Kerstmis de leukste tijd van het jaar. Er hangt een overheerlijke geur in huis, de lampjes schitteren prachtig en de kerstboom staat er florissant bij. Het is nog fijner als je kerst met vrienden of familie kan vieren, zodat je samen kan komen en kan genieten van elkaars aanwezigheid. Niemand zou met kerstmis alleen moeten zijn, en daarom is het de uitgelezen tijd om iets met vrienden te gaan doen. De hamvraag is echter alleen, wat kan je allemaal rond kerst doen? De meeste mensen vinden het lastig om iets leuks te bedenken, aangezien specifieke kerstactiviteiten niet erg bekend zijn. Hieronder vind je een lijst van een aantal geweldige activiteiten die je samen met je vrienden kan doen buiten de deur. Jullie zullen een fantastische dag beleven!

Een kerstmarkt bezoeken in Nederland of over de grens

De sfeer proeven van kerst, doe je pas echt op een kerstmarkt waarin je bedolven wordt onder de warme chocolademelk en kerstbomen. Je kijkt je ogen uit: je hebt nog nooit zoveel moois bij elkaar gezien. Je kan speelse en grappige hangertjes kopen voor in de kerstboom, denk aan een stuk fruit of een baguette. Zo is je kerstboom net wat minder doorsnee! Als je liever een traditionele boom wil, dan kan je ook prachtige ijsblauwe engelen of kerstballen kopen.

Een schaatsbaan bezoeken

Schaatsen is dé activiteit die je in de winter moet doen. Kleed je warm aan door een muts of wollen paar handschoenen aan te doen, want je zal ongetwijfeld verkleumen. Op een schaatsbaan moet het immers koud zijn, anders smelt het ijs. Je kan lekker sportief zijn door zoveel mogelijk rondjes te schaatsen in 10 minuten (wie weet verbreek jij je persoonlijke record wel!), maar je kan ook met je vrienden gezellig naast elkaar schaatsen en lekker bijkletsen.

Escape room

Een escape room zorgt ervoor dat de band tussen jullie vrienden nog sterker wordt. Samen moet je diverse raadsels oplossen om zo uit de kamer te ontsnappen. Jullie moeten op elkaar vertrouwen en goed samenwerken om zo de puzzels op te lossen op een logische manier. Ontdek zelf wie van jouw vrienden snel in paniek raakt, en wie het hoofd koel weet te houden. Plezier gegarandeerd!

Ook thuis is het fijn: zo maak jij tijdens kerst er thuis het allerbeste van!

Sommige mensen hebben behoefte aan rust en vrijheid, ook tijdens kerst. Zij voelen zich het fijnst als ze op zichzelf zijn zonder verantwoording te hoeven afleggen aan vrienden of familie. Dit is helemaal niet gek: kerstmis is geen verplichting, het gaat erom dat je je op je gemak voelt. Je kan onderstaande activiteiten doen om tijdens Kerstmis toch iets specialers te doen, zodat jouw Kerst er eentje wordt om nooit te vergeten!

Kerstspelletjes avond

Ouderwets gezellig, dat is een kerstspelletjes avond! Je kan je vrienden uitdagen of beter leren kennen door het Let’s Talk familiekerstspel met ze te spelen. In dit spel stel je vragen aan je familieleden of vrienden waar je zelf nooit op zou komen. Zo leer je wat hun favoriete kerstliedje is, maar ook wat hun onzekerheden zijn. Een prachtig spel waarin je de ander pas echt leert kennen. De kerstgedachte staat hier centraal!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?