Kleurenpalet inspiratie voor de babykamer – Interieur ideeën 10 –

Kleurenpalet inspiratie voor de babykamer: Als er een baby opkomst is de babykamer heel belangrijk. Het is een spannende tijd, eerst willen we weten of het een meisje of een jongen is, welke naam je moet kiezen enz.

Eén van de leukste klusjes is de babykamer inrichten. Er zijn heel veel mogelijkheden maar het meest gebruikte voor een mooi resultaat is een muur met één kleur en de rest met andere kleuren die erbij passen. Een muur behangen is ook een optie dat is ook heel mooi en de andere muren schilderen.

kleurenpalet inspiratie voor de babykamer

Deze kleurenpalet heeft de mooiste kleuren voor een babykamer. Het roze voor een meisje, die kan je combineren met wit of zacht groen. De verschillende kleuren groen voor als je niet wilt weten of dat het jongen of meisje wordt. De mooie turquoise voor een jongens babykamer, deze kun je combineren met groene en witte accessoires. Met de kleuren van dit kleurenpalet is jouw babykamer een droom die uitkomt. In één woord prachtig!!!

Tip: Wil je nog meer weten hoe persoonlijk kleuradvies voor jouw interieur werkt, dan kun je alles lezen op de blog 100% Woongeluk van Gemma. Succes!

Deze kleuren zijn heel mooi en komen uit de natuur zoals je hier ziet. Een kikker op een calla bloem. Het is een prachtige foto. Vind jullie niet? Deze geweldig foto is gemaakt door Casperina Van’t Pad in Limburg. Ik ( Elsa) en Inge willen Casperina heel erg bedanken dat we deze schitterende foto mogen gebruiken voor onze kleurenpalet. Super lief! Dankjewel!


Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?