kleurenpalet blauw, groen en oranje – nr.15

Kleurenpalet met blauw, groen en oranje is één van mijn favoriete kleuren combinaties. De kleur donker blauw is zo mooi in je interieur. Blauw geeft altijd een rust gevoel. Oranje is en geeft een warm gevoel en groen geeft een fris gevoel. Deze combinatie maakt het huis lekker fris, sfeervol en ook heel gezellig. Gebruik je deze kleurenpalet voor accessoires dan zou je de bank donker blauw kunnen doen met groene of oranje kussens of  licht blauwe kussens en de lampen dan oranje of groen. Kunst op de muur met deze kleurencombinatie is ook een optie.

Dit kleurenpalet is ook mooi voor jouw blog / site als je een fris maar toch vrolijke site wilt uitstralen. Het zijn heel aanwezige kleuren maar door te combineren met elkaar maak je één geheel.

Dit kleurenpalet blauw, groen en oranje, is geïnspireerd van deze mooie foto van Machtelt van de site Machtelt photo.

Naast fotograferen is food waar Machtelt blij van word. Eten koken is een soort meditatie voor haar. Nieuwe smaken en combinaties ontdekken. Samen eten is genieten. Eten verbindt. Wat ze wel van huis heeft meegekregen is, is dat het zonde is om eten weg te gooien. Met een beetje creativiteit en aandacht is dat ook helemaal niet nodig. Af en toe een dag zonder vlees of helemaal vegan. Aandacht voor producten die niet perfect zijn, maar wel lekker smaken. Kwaliteit boven kwantiteit. En wat dacht je van restaurants en supermarkten die veel energie steken om zo weinig producten weg te gooien? Een positieve vibe die zij omarmt en waar ze meer van af wil weten. Die ontdekkingsreis wil ze graag samen met jou maken. Dus kijk vooral op haar site Machtelt Photo of Instagram.

Machtelt  dankjewel dat wij deze bijzondere foto mogen gebruiken voor dit kleurenpalet. Echt helemaal super.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

  • Elsa
   Auteur
   23 september 2018 / 2:24 pm

   Dankjewel Machtelt, jij hebt zo’n mooi foto’s. Succes in de toekomst ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?