5 originele fotocadeaus voor iedereen

5 originele fotocadeaus, foto van: herinneringen op linnen

5 originele fotocadeaus

Foto’s zijn heel persoonlijk en daardoor zijn foto’s een van de meeste gewilde cadeaus om te geven en om te krijgen. In dit artikel heb ik 5 originele fotocadeaus voor je. Fotocadeaus maken of om te bestellen. Hoe vaak weten we niet wat we moeten kopen voor Moederdag of voor je beste vriendin. Een fotocadeau is zonder twijfel altijd goed.

Lees hieronder welk fotocadeau het beste bij jou past om te geven. Of verwen jezelf om iets moois aan jezelf geven. Ook leuk! Vind je niet?


Foto op hout

Om te beginnen is een foto op hout een van mijn lieveling fotocadeau om te geven. Op die manier is de prachtig foto die je gekozen hebt een eyecatcher in elk interieur. Door de uitstraling van hout en de whitewash afwerking is de foto helemaal top. Vooral voor een landelijk interieur is deze cadeau perfect! Ook een hele mooie accessoires voor in de tuin onder de veranda.

 Foto op hout, Foto van: herinneringen op linnen

Foto op hout


Fotocadeau maken

Een oude bril als accessoires met foto’s is ook een leuk idee voor Vaderdag, Moederdag of opa en oma natuurlijk. Het is een zelfgemaakt cadeau dat bijna niks kost. Wat je nodig hebt is een oude bril. Kies 2 foto’s waar van je ziet dat ze in de lens passen. Foto’s plakken en klaar. Goedkoop fotocadeau! Dus een budget fotocadeau als je snapt wat ik bedoel. Echt leuk!


Een uniek fotocadeau

Van een houten letter kun je een uniek cadeau maken door verschillende foto’s te plakken met Mod Podje. Superleuk zelfgemaakt cadeau om te geven voor speciale gelegenheden. Door zelf collage te maken, wordt dit echt een uniek cadeau. De letters kun je zelf kiezen. Je kunt de eerste letter van de naam nemen, als je het aan een speciaal iemand wil geven. Ook een teken (@) is leuk, bijvoorbeeld voor op kantoor of jongens kamers.


Foto op canvas

Volgens mij is een foto op canvas, tegenwoordig het meest populaire fotocadeau. Ik vind het ook heel mooi! De kwaliteit van de foto wordt versterkt door de mooie scherpe en briljante kleuren. Het is zo mooi om een foto van de hele familie op canvas op een speciale plek te hangen. Ook een leuk idee is om de foto van je kat, hond of andere lievelingsdieren er op te doen. Zoiets maakt je toch blij! Vind je niet?

Foto op canvas, Foto van: herinneringen op linnen

Foto op canvas


Leuk fotocadeau

Zoals ik al zeg, foto’s zijn altijd leuk als cadeau. Denk aan een mooie vakantiefoto met leuke herinnering. Er is niks mooiers dan om weg te dromen met je favoriete vakantieland. Ik ben in Portugal geboren. Als ik een cadeau zou krijgen met foto’s van mijn geboorte land zal mij dat echt gelukkig maken.

Mijn man zal vrolijk worden van een mooie foto op canvas of een foto op hout van zijn prachtige Eindhoven. Ideeën genoeg vind je niet? En heb jij al ooit iemand blij gemaakt met zo’n origineel fotocadeau?


originele fotocadeaus voor iedereen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. johmar
  5 februari 2022 / 11:43 am

  Ik gaf mijn dochter dit jaar voor haar verjaardag een foto op canvas kado. 2 van haar favoriete dingen op haar werk staan erop. Haar favoriete koe en de trekker waar ze op rijd tijdens haar werk op een melkveebedrijf. Zij kwam na verschillende baantjes door haar laatste jobcoach op dit bedrijf terecht. Iets waarvoor ze geen opleiding gevolgd heeft, maar waar ze goed gedijt. Lekker met dieren werken en ook nog eens grootendeels in de buitenlucht. De foto hangt op een prominente plek in haar woonkamer en een collega heeft er speciaal voor haar een mooie lijst omgemaakt. Het is niet het duurste kado wat ze ooit gehad heeft, maar wel een waar ze ontzettend blij van word.

  • Elsa
   Auteur
   5 februari 2022 / 8:25 pm

   Oh wat leuk! Dat is een goed voorbeeld wat een foto kan doen. Zo persoonlijk en tegelijk zo mooi. Wat een leuke dochter heb je! Om trots op te zijn ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?