Spam je blog op Link party Elsarblog 1

Hoi hoi allemaal het is alweer zover, het is tijd voor ons maandelijkse Link party. Afgelopen maanden hebben we 2 link Party’s geprobeerd. De eerste was een Link Party Food en de tweede eenLink Party Diy. Van allebei hebben we hele leuke artikelen mogen ontvangen en daarom willen we graag doorgaan met deze manier om andere bloggers te promoten en kennis te maken. Echt heel leuk!

Maar nu kun je alles delen dat kan een recept zijn, een diy, een tip, fotografie, lifestyle, knutsel, foodcraft, haken, printables enz. Je kunt maximaal 2 artikelen per keer delen. Klinkt goed of niet?. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als Inge en ik.
Elke maand laten we je weten welke 3 artikelen het meest bekeken zijn en maak ik een top 3 net als de vorige party’s.

Ik heb een Top 3 gemaakt:

Op nr.1 Uitnodigingen diy met washi tape ⇒kimsblogs

Op nr.2 Herfst stuk maken doe ik zo ⇒beautytipsenmeer

Op nr.3 Diy maak je eigen nachtlampje ⇒thuisleven

Heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegedaan.

Delen wordt enorm gewaardeerd. Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen.

Door te linken naar deze partij, gaat u ermee akkoord mij toestemming te geven om uw berichten en foto’s te delen via sociale media en als functies, round-ups, etc. met een link terug naar uw bericht of een link terug naar deze partij in de week dat uw bericht was gekenmerkt.

By linking up to this party, you agree to give me permission to share your posts and pictures via social media and as features, roundups, etc. with a link back to your post or a link back to this party on the week your post was featured.

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. Beauty tips en meer
  21 oktober 2019 / 11:26 pm

  Wat leuk dat ik er tussen sta. Dankjewel ik ga je zeker delen.

 2. Elsa
  Auteur
  23 oktober 2019 / 6:03 am

  Graag gedaan ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?