Pompoen met vetplantje – Herfst

Pompoen met vetplantje is de ideale decoratie voor je interieur voor dit jaar. Is makkelijk om te maken en ziet er mooi Herfstachtig uit. Het is oktober en pompoenen kun je overal kopen rond deze tijd. Ik hou echt van pompoenen en vetplantjes. Vetplantjes zijn heel mooi en passen in elk interieur en blijven ook lang goed. Dus dan heb je er ook heel veel plezier van.

Deze diy is super makkelijk om te maken. Ik heb kleine pompoenen gebruikt maar je kunt verschillende maten pompoenen langs elkaar zetten, zo krijg je ook een heel mooi en speels effect op je dienblad. De afmeting van de pompoenen bepaald de afmeting van je vetplantjes of als het een grote pompoen is kun je meerdere verschillende vetplanten gebruiken.
Ik adviseer om de pompoen op een bordje of dienblad te zetten om te voorkomen als de pompoen begint te rotten dat de meubels beschadigen.
Deze diy is ook perfect voor de wat ongeduldige onder ons en ook absoluut geen groene vingers hoeft te hebben om een mooi en snel resultaat te krijgen.


Wat je nodig hebt:

Vetplantjes

Pompoenen

Mes


Aan de slag:

Begin met de pompoenen goed schoon te maken.

Voorzichtig met een mes, maak je een ronde opening aan de bovenkant van de pompoen.

Let op, de opening moet dezelfde afmeting hebben als het vetplantje.

Als de opening op de pompoen zo breed en diep is dat je vetplantje erin past dan is het goed.

Zet nu het vetplantje in de opening van de pompoen en druk het een beetje aan totdat je ziet dat het vetplantje mooi staat.

Je hoeft niet de vrucht van de pompoen eruit te halen, alleen wat nodig is zodat de vetplant goed past. Door de vrucht in de pompoen te laten zitten kan het vetplantje vocht krijgen zodat het lang goed blijft zonder er iets aan te doen.

Als je ziet dat de pompoen begint te rotten kun je het vetplantje eruit halen en vervang je de pompoen voor een nieuwe pompoen.

Ik zou zeggen aan de slag en heel veel plezier ermee.

Navigating Baby
Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

7 Reacties

  1. 18 oktober 2019 / 3:40 pm

    What a brilliant idea! I’m so glad I had a look at your tutorial. I didn’t realise that you could leave the seeds and fruit inside the pumpkin. This makes it a much easier planting project. I’m going to try this out. Thank you for sharing your post over on the #DreamTeam 🙂

  2. inquiringquilter
    19 oktober 2019 / 4:09 pm

    Great idea to leave the pulp in the pumpkin to feed your little succulent. Very pretty! Thanks for sharing on Wednesday Wait Loss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?