Vakantie op recreatiepark de Leistert

Vakantie op recreatiepark de Leistert. Zijn jullie met deze coronacrisis ook zo toe aan vakantie? Ben je op zoek naar een vakantiepark in Limburg? In Roggel, iets ten noorden van Roermond, ligt het fantastische recreatiepark de Leistert. Ideaal om er even tussenuit te zijn.

Simple Camping + Douche - De Leistert

Vakantie op recreatiepark de Leistert

Het schitterend gelegen vakantiepark Limburg omvat een camping en een bungalowpark. Overnachten is al mogelijk in een eenvoudige en betaalbare 2 persoons bungalow, tot aan een luxe 18persoons vakantieboerderij. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien.


Wil je een kindvriendelijke bungalow?

Deze zijn onder andere uitgerust met een kinderbed, box, kinderstoel en bolderkar. Ja, zelfs aan een traphekje is gedacht! Of kies je voor de luxe variant die onder andere voorzien is van een vaatwasser, oven, whirlpool en sauna.

Vakantie op recreatiepark: Glamping Tent - De Leistert

Vakantie op recreatiepark: Glamping Tent – De Leistert


Ben je meer een buitenmens en wil je de vakantie liever doorbrengen op de camping?

Zoek op camping Limburg, dan ben je bij recreatiepark de Leistert aan het juiste adres. De mogelijkheden op deze camping zijn eindeloos. Van een standaard kampeerplaats tot een plek met privé sanitair en sauna.

Ben je geen ervaren kampeerder maar wil je wel kennismaken met het campingleven, huur dan een tent, chalet of lodge. Ook hier heb je de mogelijkheid van standaard tot aan luxe.

Recreatiepark: Glamping Tent - De LeistertLeistert Lodge

Recreatiepark: Glamping Tent – De LeistertLeistert Lodge

Tijdens je verblijf op vakantiepark de Leistert, kun je gebruik maken van alle faciliteiten. En dat zijn er nogal wat! Met name voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er is werkelijk alles aan gedaan om ze te vermaken. Zo is er een subtropisch zwembad, fietscross baan, binnen- en buitenspeeltuin, hyperbowling, adventure golf en ga zo maar door.

Vakantie op recreatiepark : Subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad

Als de kids zich niet zelf bezig kunnen houden, is er altijd nog het recreatieteam onder aanvoering van Pluck&Pien. Alle schoolvakanties en elk weekend zitten boordevol activiteiten, die bijna allemaal gratis zijn. Van knutselen naar online minidisco, tot aan sportief bezig zijn op de sportvelden.

La Selva Playground - De Leistert

La Selva Playground


Heb je na al deze activiteiten geen zin meer om zelf te koken?

Haal dan wat af bij het cafetaria, of ga lekker uit eten op het park en laat je heerlijk verwennen. Reserveer in het verrassende grill restaurant of geniet van de Italiaanse keuken.

Plaza - Restaurant Via Verde

Restaurant Via Verde

Wil je samen met de kinderen genieten van een zorgeloze vakantie? Zelfs in deze coronacrisis is dit heel goed mogelijk. Het park is zo ruim opgezet, dat voldoende afstand houden heel goed mogelijk blijft.
Ik krijg enorm veel zin om een lang weekend of vakantie te boeken op vakantiepark de Leistert. En jullie?


Tip: Tom van “Ga lekker op vakantie” heeft een mooie review geschreven, De Leistert in Roggel boeken? Leuk om te lezen!!

Volg:
Camiel Rooyakkers
Camiel Rooyakkers

Mijn naam is Camiel. Ik houd van schrijven, lezen, sporten, vakantie en vooral voetbal kijken en er over te discussiëren.

Find me on: Web | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?