Zelf Kaarsen versieren met Waskrijtjes

Zelf Kaarsen versieren met Waskrijtjes

Diy: Kaarsen versieren met Waskrijtjes is mijn project voor vandaag. Ik ben in de flow van krijt en dat is te zien in mijn laatste post, waskrijtjes zelf smelten en krijtvisjes maken.

Op Google zijn heel veel leuke projecten te vinden om kaarsen te versieren, zoals: kaarsen versieren met servetten, met stiften of met wasfolie. Eerder heb ik kaarsen versierd met blaadjes en dat was ook heel leuk om te doen. Tekenen op kaarsen is ook een idee, vooral als je een brander gebruikt.

@elsarblog

Diy; zelf kaarsen versieren met waskrijtjes. Lees meer op ElsaRblog #decoration #easydiy #waskrijt #kaarsen #accessoires #✂️ #zelfmaken #tutorials

♬ origineel geluid – ElsaRblog

Deze keer ga ik je laten zien hoe je eenvoudig kaarsen kunt versieren. De methode die ik hier gebruik is heel eenvoudig. Het enigste dat je echt moet hebben is een lijmpistool. In het lijmpistool ga je waskrijtjes gebruiken i.p.v. de lijm. Let wel op; het lijmpistool moet je alleen hiervoor gebruiken. Door de hitte van het lijmpistool smelten de waskrijtjes heel makkelijk. Als je dit op kaarsen doet, blijft het krijtmengsel wel vast op de kaars en maakt dat een heel mooi effect.

Kaarsen

Een leuke manier om je kaarsen te versieren en af te stemmen op je interieur.

Ook een idee is om de kaars te versieren voor Herfst, Kerst en Pasen met de kleuren die bij het seizoen passen. En natuurlijk zijn nog meer ideeën mogelijkheden, maar dat laat ik aan jou over.

Als je dit hebt gemaakt, laat het ons even weten door op sociaal media @elsarblog te gebruiken, dat zullen we echt superleuk vinden.

Diy met Waskrijtjes


Wat je nodig hebt:

Vetkrijtjes/waskrijtjes

Kaarsen

Lijmpistool

1 vel bakpapier


Aan de slag:

Leg een kaars op het bakpapier.

Lijmpistool aanzetten en vervolgens de waskrijtjes er in doen in de gewenste kleur.

Goed opletten wanneer het lijmpistool warm is en de waskrijt beginnen te smelten.

Nu gewoon met lijmpistool de kaars versieren.

Nu gewoon met lijmpistool de kaars versieren.

Even afkoelen. Dat gaat heel snel.

En nu de kaars in kaarshouder doen. Ik heb kaarsenhouders van Coppelmans gebruikt. Zijn leuk vind je niet?

Diy Kaarsen versieren

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik !

4 Reacties

 1. 15 augustus 2021 / 2:38 am

  I love decorating for Halloween. This is a great idea! Thanks for sharing on Happiness is Homemade at LifeasaLEOWife.com! My readers on Traffic Jam Weekend would enjoy this tutorial as well. I’d love for you to share on there as well! It runs from Thursday to Sunday night.

  • Elsa
   Auteur
   15 augustus 2021 / 10:12 am

   Hi, thank you for enjoying, and for being able to show my projects. Okay I’ll do it. A good Sunday.

 2. 24 augustus 2021 / 12:28 am

  Oh my goodness… this is so creative, and the way you came up with melting the crayons on the candles is genius! Beautiful outcome!

  • Elsa
   Auteur
   24 augustus 2021 / 4:43 pm

   Thank you so much Donna, you are so sweet ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?