Creatief met bloembollen (Decoratie)

Creatief met bloembollen ; Bloembollen kunnen binnen staan, maar ook buiten. Met bloembollen is mijn creativiteit helemaal los. Met bloembollen hoeft het niet duur te zijn om een super decoratie in huis te hebben voor Pasen of Voorjaar.

Bloembollen zijn er in verschillende kleuren en met verschillende bloemen. Hier laat ik jullie zien hoe creatief ik geweest ben voor een paar euro’s.
Ik heb een paar mokken gekocht (0, 99 euro’s per stuk bij Intratuin) in de kleur geel. Ik heb Hyacinten bloembollen gekocht. Met de Hyacinten heb ik 1 bloembol per mok gedaan.Creatief met bloembollen (Decoratie)

Als je de mokken met de bloemenbollen bij elkaar doet, krijg je meteen een mooi en vrolijk resultaat, bv. voor op de vensterbank, bij het raam, op de salontafel of bij de tafel.Hier heb ik in elke mok 1 bloembol en een saté stokje gedaan. Aan het saté stokje heb ik een ei gehangen (maak een kleine inkeping in het stokje en hang daar het ei in).

Hier op een dienblad, simpel maar altijd mooi!Creatief met bloembollen


Tip: voor op de eettafel gebruik je dan een groot rond dienblad, vol met deze schattige en vrolijke mokken.

Bloembollen (Hyancinten) op een lange schaal. Ook een heel mooi effect. Leuk voor op het dressoir.

Bloembollen Hyacinten of anders, op een taart plateau met een beetje Voorjaar/Pasen sfeer met een schattig nestje met eieren en een sate stokje (dat ik een beetje afgebroken heb op het einde van het stokje) met een vogeltje.

Creatief met bloembollen

Ik ben tevreden met het resultaat, en mijn huis is alweer klaar voor de Lente.

Wil je nog meer weten, welke bloembollen voorjaarsbloeiers zijnwelke bloembollen voorjaarsbloeiers zijn? Linda  van Linda schrijft’t op, heeft hier een mooi artikel over geschreven.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. irene
  6 juni 2017 / 10:10 am

  Dat ziet er gezellig uit! Zeker met dat vogeltje erboven!

  • ElsaR Blog
   6 juni 2017 / 6:36 pm

   Hoi Irene, bedankt voor jouw lieve reactie.☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?