Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 14

Ja jullie zien het goed vandaag Deel 14 van de rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Wij vinden het nog steeds te leuk om de favoriete vakantie bestemming van onze collega’s bloggers met je te delen. En wie weet komt er een vakantie land voorbij dat jou inspireerd om er ook een keer naar toe te gaan. Angeliek stelt zich hieronder zelf even voor en lees je over haar favoriete vakantie bestemming.

Wil je ook net als Angeliek  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?Angeliek Nelissen van  Zomerzoen | KusTerug | De Ondernemende Vrouw

Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Angeliek Nelissen uit het Brabantse Deurne. 15 jaar trotse ondernemer van  Zomerzoen | KusTerug | De Ondernemende Vrouw

zomerzoen Angeliek en Tijn

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ontelbaar veel dat ik ze niet eens kan tellen. Ik denk in totaal 35

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Dat is toch wel Dubai. Ik ben daar regelmatig te vinden voor mijn bedrijf Zomerzoen omdat we daar onze kinderbedden leveren.

Angeliek Dubai
angeliek-nelissen-zomerzoen-levering-dubai

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Afgelopen jaar was ik in de meivakantie met mijn 2 kinds voor het eerst op Ibiza. Dit eiland heeft met zo verrast. De sfeer, de mooie interieurs, chille hotels. We gaan zeker nog eens terug.

Ibiza
-ibiza-zomerzoen-doorkijkje.
zomerzoen-hoeden

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dat vind ik die van deze van de Sjeik Zayed-moskee  in Abu Dhabi. Deze stond al langer op mijn verlanglijstje en tijdens mijn laatste bezoek aan Dubai, boekte ik een taxi naar de moskee. Deze foto maakte ik in een paar seconden omdat mijn tour begon.

moskee: van de Sjeik Zayed-moskee  in Abu Dhabi

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Tjechië vond ik het minste. De cultuur, het eten. Er was niet zo heel veel wat mij aansprak.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Dat is Lapland en daar ga ik in januari naartoe. Deze bestemming stond ook al heel lang op mijn bucket list. We slapen een aantal nachten in een iglo. Het lijkt mij de ultieme ervaring om dan het Noorderlicht te zien. 

Met vriendelijke groet,

Angeliek Nelissen.


Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?