Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 21

Zo zeg het mooie weer blijft maar door gaan lekker genieten toch. Net zoals onze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Dat is ook elke keer genieten. Vandaag is Anne-Marie van de blog My happy kitchen& lifestyle onze gast. Op de blog van Anne-Marie deelt ze haar passie voor koken en eten en alles wat het leven net wat leuker maak. Je vindt er lekkere recepten, handige tips en reviews van restaurants en producten uit de supermarkt. Haar kookstijl is zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes maar altijd met room, boter en kaas. Anne-Marie houd ook heel erg van reizen. Zowel stedentrips als ver weg.

In onze rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?vertelt ze waar ze zoal is geweest en waar ze nog heel graag een keer naartoe zou willen reizen. Heel veel lees plezier!!!. En tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?.

Wil je ook net als  Anne-Marie  mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Anne-Marie van My Happy Kitchen.nl

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Anne-Marie, 50 jaar geleden geboren in Westzaan maar inmiddels al meer dan 25 jaar trots inwoner van Den Haag. Voel me dus inmiddels meer een Hagenees. Ik ben dol op reizen en eten, en dan vooral de combi ervan. Die vind je dan ook terug op mijn blog My happy kitchen & lifestyle.

kookcursus Anne-Marie Otter

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Dat heb ik echt nog nooit geteld, ik gok zo’n 25? Het is niet mijn doel op zich zo veel mogelijk landen te bezoeken. Soms is een plek zo fijn dat we er vaker naar toe gaan.

La Palma Anne-Marie Otter

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Ieder jaar gaan we in de kerstvakantie naar La Palma. Op de een of andere manier voelen wij ons thuis op dit kleine Canarische Eiland. Door de temperatuur , de rust en de prachtige natuur. We doen er ook altijd een – wat wij noemen – nieuwjaarsduik voor watjes. Geen probleem met 24 graden!

Nieuwjaarsduik La Palma Anne-Marie Otter

We hebben ook de droom om daar – na ons pensioen – te gaan wonen. Maar of dat echt gaat gebeuren? Ik ben bang dat ik teveel een stadsmens ben. Maar we gaan het in ieder geval een half jaartje proberen tegen die tijd!

Op de markt in Thailand Anne-Marie Otter

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Dat is zeker weten Thailand! 26 jaar geleden hebben mijn man en ik elkaar daar ontmoet, dus het heeft sowieso een romantisch tintje. Maar ik ben ook verliefd geworden op dit prachtige land en de fantastische keuken, mijn favoriete gerechten komen daar allemaal vandaan! Maar ook Oostenrijk heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb er al mijn jeugdvakanties doorgebracht en ga er nog steeds graag heen. Twee tweede favorieten dus.

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Dit is een foto van de Hintersee in Mittersill Oostenrijk. Altijd als ik naar Mittersill ga is dit de eerste plek waar ik heen ga. De natuur is daar zo fabelachtig mooi, als er een hemel bestaat, dan moet die er zo uit zien!

Hintersee Anne-Marie Otter

Hintersee ca 1975 Anne-Marie Otter

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Mexico vonden wij tot nu het minst mooie land. Ik vond het erg toeristisch, de mexicanen nors, , het eten niet lekker. Sorry….

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik heb Japan en China heel hoog op mijn verlanglijstje staan. Daar wil ik zeker nog een keer gaan rondreizen.

Groetjes!

Anne-Marie

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?