Hoe maak je van een Tomaat een vlinder – Hartige hapjes

In dit artikel laat ik je zien hoe je van een tomaat een vlinder maakt. Heel schattig zijn deze vlinders van tomaten. Zijn superleuk voor een feest (party), traktatie of voor de feestdagen om je salade nog mooier en aantrekkelijker te maken. Ik heb dit idee op Pinterest, Instagram en Facebook gevonden en ik dacht meteen dit wil ik ook heel graag een keer proberen.

Hoe maak je van een Tomaat een vlinder

Afgelopen weekend heb ik dit samen met mijn moeder geprobeerd. Eerlijk gezegd ging het niet meteen goed maar naar een paar tomaten is het toch gelukt om het toch aan jullie te kunnen laten zien. Het is belangrijk dat de tomaten stevig zijn.

De trostomaten zijn goed om deze vlinders te maken. Hieronder in dit artikel heb ik er voor jou een filmpje bijgezet zodat het voor je iets makkelijker word. Maar geef niet meteen op als het de eerste keer niet lukt ik spreek uit ervaring, hihi. Het resultaat is echt te schattig.

Hoe maak je van een Tomaat een vlinder


Wat je nodig hebt: 

Trostomaten

Scherp mes


Aan de slag:

Begin met het wassen van de tomaten.

Halveer de tomaat met een scherp mes.

Snij met het mes verticaal in het midden van de tomaat maar snij niet helemaal door alleen aan de bovenkant mag dat wel. (zie het filmpje)

En nu snij je met het mes horizontaal aan de bovenkant van de tomaat tot het midden. (zie het filmpje)

Vouw nu de tomaat open en klaar is jou schattige vlinder.

View this post on Instagram

Butterflies with tomatoes 🍅

A post shared by Cristian Mannato (@urban_streetart) on

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?