Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 8

Hi allemaal vandaag op deze prachtige zomer zondag hebben we  deel 8 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Vandaag is een super speciale gast in onze rubriek. Kiki van de blog Kikimulten. Ik en Inge zijn  ontzettend jaloers op Kiki omdat zij van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Zij is blogger en fotograaf. Wat wil je meer? Geweldig!!! Misschien ken je haar ook van de televisie.
Kiki  maakt films voor RTL4, RTL Vakantie Magazine. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf! Haar vlogs zijn heel leuk door haar spontaniteit. Echt super leuk!

Ben je al nieuwgierig wat de favoriete vakantie bestemming is van Kiki? Wij wel! Lees hieronder maar snel haar antwoorden en haar mooie foto’s.
Niet vergeten om Kiki te volgen op Instagram, Facebook en Youtube natuurlijk!
Wil je ook net als Kiki Multen mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Kiki van .kikimultem.com

*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hi, mijn naam is Kiki Multem, 27 jaar oud en woon in de omgeving van Rotterdam. Ik ben eigenaresse van mijn eigen reisblog www.kikimultem.com en ik werk onder anderen voor RTL Vakantie Magazine als vlogger. Hierdoor mag ik vaak genieten van de mooiste bestemmingen. Naast mijn blog en vlog werk ben ik fotograaf. Naar mijn idee de ideale combinatie!

 Kiki Multem

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik ben inmiddels in een groot gedeelte van Europa geweest maar ook in een groot gedeelte nog niet. Er valt zoveel te zien in Europa dat je echt nooit uitgekeken bent. Ik gok dat ik nu ongeveer in 10 Europese landen geweest ben. Buiten Europa ben ik in Amerika geweest en in de balkan wat ook echt prachtig is! Ik heb nog een aardige bucketlist dus ik ben voorlopig nog niet klaar.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Mijn favoriete bestemming? NEW YORK! Deze stad is het helemaal voor mij!  De drukke stad in combinatie met een enorm park waar je heerlijk kunt relaxen. Ik vind heel veel bestemmingen mooi en kan dus eigenlijk niet kiezen. Ik ben dol op wintersporten maar ook dol op citytrips of heerlijk chillen aan een zwembad. Daarom kies ik voor New York als favoriet omdat deze stad elk seizoen geweldig is.

Mijn favoriete bestemming? NEW YORK!

Mijn favoriete bestemming? NEW YORK!

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Oeh, dat is lastig. Ik denk… Ibiza. Op dit eiland ruikt het heerlijk naar bloemen en het is hier zo onwijs relaxed dat je hier helemaal tot rust komt. Alles ligt dicht bij elkaar,  zo kun je van het ene mooie strand naar de andere mooie baai binnen een paar minuten.

Ibiza. 

Kiki in Montenegro

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Mijn mooiste foto is het uitzicht vanuit een luchtballon in Cappadocië, Turkije. We vlogen met tientallen luchtballon de lucht in om van de zonsopkomst te genieten.

 luchtballon in Cappadocië

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom? 

Ik heb eigenlijk geen minder land. Elke bestemming heeft zijn charme en ik vind altijd wel de leuke plekjes op een bestemming. Ik ben altijd opzoek naar mooie achtergronden voor mijn Instagram foto’s en ik ben nog nooit thuisgekomen waarbij dat niet gelukt was.

Kiki : Canarische eiland Fuerteventura

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

De Malediven staan bovenaan mijn bucketlijst, ja ik droom nog even door! Maar als ik moet kiezen naar welke bestemming ik graag nog een keer terug wil dan is het zeker New York of een andere stad in Amerika.

Bedankt voor het lezen en vergeet mijn avonturen vooral niet te volgen op Instagram.

Liefs Kiki

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 16 juli 2018 / 7:00 am

  Since Kiki is a travel blogger she would be enjoying her journeys. It’s am,amazing that she had already been to 10 European nations and America. She had the wonderful opportunity which many people dream for. I wish all the success for her new ventures. New York! It is a beautiful city and the favorite of many. People once visited that city cannot forget its charm .

  • Elsa
   Auteur
   16 juli 2018 / 7:20 pm

   Hi, Robert, you’re right. I also dream of one day going to NY. It must be impressive all that architecture. A dream that may become real. Thank you for your reaction. ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?