kleurenpalet met bordeauxrood, okergeel en bruin – nr.17

De trendkleur bordeauxrood is heel mooi om te combineren met okergeel (of goud) en donkerbruin. Dit kleurenpalet heeft de idealen kleuren voor deze Winter 2018. Supermooi en chique. Voor de kerst kun je deze kleuren makkelijk gebruiken door verschillende accessoires in huis te zetten met een combinatie van donker houten meubels.

Voor de slaapkamer vind ik het ook hele mooie kleuren, op die manier kun je een hotel sfeer creëren door gebruik te maken van luxe accessoires, zoals kussens en decoratie potjes of kaarsen allemaal in de kleur goud. Dit kleurenpalet met bordeauxrood kan je ook in een luxueuse vorm combineren en dat is met goud en zwart staal en dan maak je meteen een interieur met een twist in de industriële look en dat is helemaal van deze tijd. Enfin heel veel mogelijkheden.

Dankjewel Sabine voor deze hele mooie foto en dat we die mogen gebruiken voor onze kleurenpalet.

Sabine Koopmans is 26 jaar en woont samen met haar vriend Dennis in Tiel. Ze vind het fijn om aandacht te hebben voor gezondheid en haar eigen aandeel hierin. Dit zowel op het gebied van sporten en voeding, als op mentaal gebied. Ook vind ze het heel belangrijk af en toe stil te staan bij wat ze heeft en te genieten van de kleine mooie momenten. Sabine heeft een speciale band met Portugal. Dit komt doordat haar moeder Portugees is. Ze is van jongs af aan veel in Portugal geweest, waaraan ze héle fijne herinneringen heeft. Het voelt voor haar als thuiskomen.

Je vindt op Saudalicious.com heerlijke, gezonde recepten, vaak met invloeden uit de Portugese keuken wat betreft ingrediënten, smaken of bereidingswijzen. Sommige recepten zijn gebaseerd op authentieke gerechten waarbij Sabine heeft geëxperimenteerd met nieuwe combinaties en gezonde(re) vervangers. Ook probeert ze jou te inspireren op het gebied van leefstijl, travel en mentale gezondheid.

 

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?