Spoom recepten voor de feestdagen

spoom recepten

Spoom recepten

Lekkere spoom recepten voor de feestdagen. Voor een geslaagd diner is een spoom een verrassend drankje om te serveren. Een spoom is een drankje met ijs dat zowel als tussengerecht, of nagerecht wordt gebruik tijdens een diner. Ook gebruikt om de smaakpapillen te neutraliseren, daarom wordt het vaak als tussengerecht geserveerd. Ook heel leuk om te decoreren met rietjes vers fruit enz. Op die manier maak je een diner nog  feestelijker! Sgroppino of scroppino is een bekende cocktail spoom. Sgroppino, zoals je ziet aan de naam, komt oorspronlijk uit Italië.

Ik wil ook mijn lieve collega bloggers bedanken,dat ik hun recepten en foto’s met je mag delen. En ik wens je alvast een fijne feestdagen met veel liefde en vooral gezondheid. Heel belangrijk in deze moeilijke tijd van pandemie.


Myhappykitchen: Ijskoud de lekkerste sgroppino

Ijskoud de lekkerste sgroppino

Ijskoud de lekkerste sgroppino foto → van myhappykitchen

Deze sgroppino moet je echt proberen. Het recept is van Anne-Marie en staat op haar blog myhappykitchen. Heerlijk en makkelijk om te maken. Ook voor de oudejaarsavond lijkt het me perfect met sterretjes en mooie zilveren of gouden rietjes.


Chicamoms: Recept scroppino

Chicamoms: Recept scroppino

Recept scroppino foto → Chicamoms

Marleen heeft dit recept van scroppino voor je. Heerlijk verfrissend deze spoom. Vind je niet? Het recept vind  je bij de link, boven de foto. Proost!


ElsaRblog: Limoncello spoom

Limoncello spoom

Limoncello spoom voor kerst en nieuwjaar foto → ElsaRblog

Zooooo… lekker deze Limoncello spoom. Een andere manier om Limoncello te drinken, vind je niet? Dit recept vind je op ElsaRblog en is supermakkelijk om te maken.

Ik zal zeggen, proberen maar en laat me weten, wat jij ervan vindt. Ik ben benieuwd!


Byandreajanssen: Kerst scroppino 

Byandreajanssen: Kerst scroppino 

Kerst scroppino foto → Byandreajanssen

Deze Kerst scroppino is gemaakt met limoenijs, wodka, prosecco en limoen rasp. Hoe je die moet maken, dat kan je zien op de blog van Andrèa. De link is boven de foto. Echt een heerlijke tussengang voor het kerstdiner.


ElsaRblog: Spoom recept van verse sinaasappelsap

Spoom recept

Spoom recept van verse sinaasappelsap foto → ElsaRblog

Spoom recept van verse sinaasappelsap is zonder alcohol en superlekker! De combinatie van mandarijn sap, vanille-ijs, sinaasappels en bruisend water is perfect. Verras je gasten met dit nagerecht. Echt een aanrader!


Culinea: Granaatappel wild berries spoom

Culinea: Granaatappel wild berries spoom

Granaatappel wild berries spoom foto → Culinea

Dit frisse alcoholvrije alternatief voor de spoom is een recept van Hanneke. Ziet er heerlijk uit en voor deze kerst is het zonder twijfel een aanrader om te proberen. Ik weet al welke spoom ik ga maken voor de kerst. Jij ook?


Spoom recepten voor de feestdagen

Pin: Spoom recepten voor de feestdagen

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?