Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Cheryl Deel 70

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Cheryl: Yes!!! vandaag zijn we aangekomen bij deel 70 van onze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Elsa en ik hadden dit nooit kunnen bedenken toen we ermee begonnen. Wij dachten in het begin nou als we er 30 kunnen maken dan zou dat al mooi zijn. En nu zijn we gewoon al bij Deel 70. En er komen er nog meer. Als we de 100 gaan halen is nog maar de vraag maar we gaan er wel voor, wie weet. Dus bij deze nog even een oproep lijkt het je leuk om mee te doen aan deze rubriek dan lees hieronder de instructies en dan komt alles goed.

Voor vandaag hebben we een leuke Friese meid Cheryl. Ze heeft een eigen mama en lifestyle blog. Hoe leuk is dat, ga er vooral gezellig een kijkje nemen het is echt de moeite waard. Maar voor nu lees het verhaal van Cheryl en bewonder de panorama foto van het uitzicht over het meer van Annecy op Col de la Forclaz, geweldig!!! Tip: Volg Cheryl op haar facebook en instagram.

Wil je ook net als Cheryl mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Cheryl Deel 70


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Hi, ik ben Cheryl. 31 jaar en woon al mijn hele leven in een heel leuk plaatsje in het noorden van Friesland. Ik ben moeder van Wisse (bijna 4) en Carice (1,5 jaar) en ben nu vijf jaar getrouwd met mijn allerbeste vriend. Naast dat ik 2 dagen in loondienst ben, heb ik een eigen mama- en lifestyleblog PS. Cheryl waar ik met veel enthousiasme blog over de leukste onderwerpen. Van moederschap tot leuke DIY’s en van lekkere recepten tot de nieuwste interieurtrends.

Cheryl

Cheryl

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik heb het even moeten tellen, maar kom op 13 Europese landen. Verder dan Europa ben ik nog niet geweest en dat vind ik helemaal prima. Ik ben niet zo’n reislustig persoon die de hele wereld wil ontdekken.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Ik vind Frankrijk toch wel een fijn vakantieland. De sfeer is er fijn, de mensen zijn aardig, de temperatuur vaak beter dan in Nederland én ze hebben er lekker eten. In de tijd voordat de kinderen waren geboren gingen we vaak met de tent achterin de auto kamperen op Franse campings. Heerlijk vond ik dat.

Frankrijk Annecy

Frankrijk Annecy

Twee jaar geleden zijn we, met kind, ook naar Frankrijk gegaan maar verbleven we in een Mobile Home. Iets comfortabeler met een kind als je het mij vraagt Annecy was de bestemming en dat vond ik werkelijk prachtig! De stad was mooi, het meer was heerlijk én je kan er prachtig fietsen (dus ideaal om met kinderen te doen). Dat is dan ook wel mijn favoriete bestemming op dit moment.

Frankrijk Annecy

Frankrijk Annecy

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Dan kies ik voor de stad Praag. Daar ben ik nu twee keer geweest en beide keren heb ik mijn ogen uit gekeken. Zo’n mooie stad, vol prachtige gebouwen. De laatste keer hebben we een rondrit gemaakt door de stad met een klassieke oldtimer.

Praag

Praag

Ontzettend leuk om te doen en zo zie je nog veel meer van de stad dan dat je te voet zou zien. Het mindere aan de stad vind ik de bedelaars (in trouwens veel meer steden) die je eigenlijk op elke hoek van de straat tegen komt.

Praag

Praag : Cheryl

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

Deze foto is gemaakt op de Col de la Forclaz waar je heel mooi uitzicht had over het Meer van Annecy. Dit is ook de plek waar mensen gaan paragliders vertrekken. Ik vind deze panoramaview echt geweldig.

 Mooiste foto: Col de la Forclaz

Mooiste foto: Col de la Forclaz

*Welk land vond je tot nu toe het minste? En waarom? 

Ik zou niet snel weer terug gaan naar Turkije. Hoewel de mensen er ook heel aardig zijn en alles voor je willen doen, vind ik het land zelf niet echt geweldig. Ik vond het verschil tussen arm en rijk in de grote toeristische steden ook heel erg om te zien. Tentenkampjes naast de grote toegangsweg en 100 meter verder enorm luxe resorts voor toeristen. Niet echt mijn land dus.

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan? 

Ik zou het leuk vinden om nog een keer een reis naar IJsland te maken. En dan hopelijk het Noorderlicht te zien. Het lijkt me zo’n gaaf land met een prachtig landschap.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?