Legohouder voor foto’s zelf maken – Diy

Legohouder voor foto’s zelf maken is de Diy voor deze maand voor onze Creatief Linkparty. Is een leuk en vooral eenvoudig project om te maken met kinderen in deze tijd van Lock Down.  Ik heb altijd gehoord dat van Lego kun je alles maken, en is echt zo. Deze Legohouder voor foto’s maak je in een handomdraai.

Deze zelfgemaakte houder van Lego, staat heel leuk in kinderkamer met verschillende foto’s van de kinderen. Een andere optie is om als houder te gebruiken voor notities op jouw bureau, bijvoorbeeld! Je kunt de Legohouder maken in verschillende maten. Hoe groter hoe meer Lego stukjes je nodig hebt.

Legohouder voor foto's

Creatieve Linkparty met nog 3 creatieve en supergezellige kanjers: Natasha van Mamaduizendpoot, Melanie van Meldiy  en Emmy van Webkonijn.

Lijkt het je ook heel leuk? Je kunt meedoen! Hier onder is een blauwe knop waar je op kunt klikken en je creatie delen. Maar dat is niet alles! Afgelopen week, heb ik je laat weten welk project van 3D onze favoriet was. Was heel leuk om alle creativiteit te zien en te ontdekken, maar vooral heel moeilijk om te kiezen. Deze maand is Lego het thema om iets leuks mee te doen.

Legohouder

Wie heeft er geen Lego in huis?  Dus laat je creativiteit zien, dat vinden we supertof en niet alleen, als je onze favoriet bent zetten we je projecten in de spotlights. Oude projecten zijn ook welkom. Het mogen ook meerdere projecten zijn, als het bij het thema blijft. Of je blog hebt of niet, je mag zeker meedoen.


Wat je nodig hebt:

Lego blokken

Foto’s


Aan de slag:

Om te beginnen kies welke foto’s je wilt gebruiken. Zo weet je hoe groot de Legohouder moet zijn.

Nu ga je de blokken van Lego in elkaar zitten (zie foto’s).

Nu ga je de blokken van Lego in elkaar zitten

Het belangrijkste van dit project is, dat de laatste laag van de Lego blokken een opening tussen heeft in het midden.

In de opening kun je de foto steken.

elsarblog Nu ga je de blokken van Lego in elkaar zitten

Klaar! Heel veel plezier met het maken en niet vergeten om je project met ons te delen.


Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen bij de andere dames, echt de moeite waard:

Mama duizendpoot: Vogels bouwen met duplo

Webkonijn: Portret lego

MelDiy: Regenboog met lego bouwen


Wat je moet doen, is eigenlijk heel makkelijk volg (liken) een van ons of allemaal!  Op Instagram kun je de hashtag #CreatieveLinkparty gebruiken en zo zien we jouw werk en kunnen we jouw creatie delen. Op facebook kun je een van onze blogs vermelden.

Op ons bord Pinterest  bewaren we alle creaties die wij zelf maken en alle inzendingen die wij krijgen. Echt supergaaf op Creatieve Linkparty.

Heb je zelf een blog die past bij de uitdaging LEGO thema, laat dan een link naar je blog achter onder in linkparty.

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


badge lego

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?