Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marieke Deel 69

In Deel 69 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? deelt Marieke met jullie haar vakantie ervaringen. Ze is dol op schrijven en alles wat met gezondheid te maken heeft. Als lifestyle en vitaliteitscoach wilt ze jou graag inspireren en motiveren. Niet alleen op het gebied van gewicht verliezen, maar ook als je een te hoog cholesterol hebt of als je slaapproblemen ervaart.

Marieke kan jou dan helpen vanuit haar eigen ervaring en specialisatie. Dus neem vooral een kijkje op haar website. Maar voor nu gaan we eerst door met onze favoriete rubriek. Veel lees plezier en tot de volgende van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?

Tip: Volg Marieke op haar instagram.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Marieke Deel 69


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Marieke Geurds(26), geboren in Duiven een plaats dichtbij Arnhem. Ik werk als lifestyle-en vitaliteitscoach en als ervaringsdeskundige eetstoornissen bij MaeVitae, mijn eigen bedrijf. Daarnaast heb ik een passie voor schrijven, reizen, voeding en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Ik wil altijd nieuwe dingen leren, zien en ervaren. Zelf heb ik jarenlang geworsteld met anorexia, depressie en een sportverslaving, waardoor ik nu pas echt weer kan genieten van het leven. Mijn reis naar Nieuw-Zeeland heeft mij enorm geholpen en laten inzien wat ik wilde met mijn leven.

Marieke Geurds


*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik heb heel veel in Europa gezien maar ook in Nederland zelf zoals de schiereilanden, Drenthe en Groningen. Een vaste prik is Zeeland. Elk jaar gaan we naar Vrouwenpolder, Middelburg of Vlissingen. Europa; Griekenland, Kreta, Italië -meerdere plekken-, Frankrijk, Menorca, Mallorca, Londen, Nieuw-Zeeland en New York.


*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Nieuw-Zeeland daar is geen twijfel over mogelijk. Ik ben hier in 2016 alleen naar toe gevolgen en heb in Auckland mijn internationale reisgenoten ontmoet. En wat was dit gaaf. Ik krijg nog een lach als ik hieraan terugdenk en wat wil ik graag weer terug. Een maand lang hebben we rondgetrokken van Noord naar Zuid, zoveel dingen gedaan en gezien.

Ik durf te zeggen dat ik echt verliefd ben geworden op dit land en ook een hoop over mezelf geleerd, wat ik op dat moment ook echt nodig had. Maar het heeft me ook vier vriendinnen gebracht en een hoop avontuur. De natuur is onwijs mooi en skydiven boven de Abel Tasman is wel het gaafste wat ik ooit heb gedaan.

Nieuw-Zeeland: De natuur is onwijs mooi en skydiven boven de Abel Tasman is wel het gaafste wat ik ooit heb gedaan.

Nieuw-Zeeland: De natuur is onwijs mooi en skydiven boven de Abel Tasman is wel het gaafste wat ik ooit heb gedaan.


*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Heel eerlijk. Ik heb nog geen favoriete tweede bestemming. Wellicht zou je Vrouwenpolder in Zeeland hier onder kunnen rekenen omdat we ik hier elk jaar ben met de hele familie. Daarnaast voelt het als thuiskomen, ons tweede huis omdat ik niet anders ben gewend.

Zeeland

Zeeland

Wat ik wel fijn vind is de zee, lekker wandelen langs het strand of fietsen door de duinen. Om een weekend uit te waaien en te ontsnappen aan de hectiek is het voor mij perfect.

Zeeland

Zeeland


*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom? 

De foto van Queenstown. Je kijkt hier zo mooi over het meer, de bergen en heb oneindig uitzicht. Bovenop was de rust en een stukje naar beneden de mensen, de drukte en het dagelijks leven. Het contrast vind ik mooi, want het weergeeft Nieuw-Zeeland. Het is druk in de grotere steden maar daaromheen vind je de rust en de stilte. Er is zoveel natuur dat het af en toe nep lijkt op de foto.

Nieuw-Zeeland: Queenstown

Nieuw-Zeeland: Queenstown


*Welk land vond je tot nu toe het minste? En waarom? 

New York, denk ik toch het minst. Ik vond Times Square eerlijk gezegd niet zo heel indrukwekkend. Maar Central Park, de musea en het musical Alladin vond ik wel weer heel leuk. Misschien ook omdat ik dit samen met mijn twee Amerikaanse vriendinnen heb ondernomen. Ik vond sommige delen van Brooklynn heel vies, de mensen waren lang niet altijd vriendelijk en in Williamsburg kreeg ik een heel onveilig gevoel. Ik weet niet of dit aan mezelf lag of omdat ik als vrouw alleen hier ben geweest.


*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Ik heb er nog een heleboel op mijn lijstje staan maar als ik echt zou moeten kiezen, zijn het toch Canada en Australië. De natuur lijkt me zo mooi en je kunt zoveel verschillende dingen zien
en doen. Ideaal zou zijn samen met mijn vriend en de hond rondtrekken in een camper. En goede internet verbinding zodat we wel kunnen blijven werken. Meer heb je toch ook niet nodig?


Wil je ook net als Marieke mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Lees hier de instructies.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?