5 x zelf een krans maken – Diy

Een krans in je huis of aan de voordeur ziet er altijd gezellig uit. Wij houden er zo van. Voor ieder thema kun je wel een krans maken. B.v. voor Pasen een paaskrans, met de Herfst een herfstkrans, met Halloween een halloweenkrans, met Sinterklaas een pepernotenkrans en met de kerst een kerstkrans. Er zijn zoveel leuke ideeën voor zelf een krans te maken.

Maar voor deze keer hebben wij er 5 uitgekozen. En daarvoor willen wij graag onze collega bloggers bedanken dat wij deze mooie Diy kransen mogen gebruiken voor dit artikel.
Ze zijn alle 5 zo verschillend en dat vinden wij heel tof.
Zo kunnen we je laten zien dat je er alle kanten mee op kan. Wij wensen je heel veel plezier met het lezen van dit artikel.

5 x zelf een krans maken


Diy Herfstkrans makenlookforstars.nl

Debbie van de blog lookforstars.blogspot.nl heeft deze herfstkrans gemaakt. Deze mooie krans staat heel mooi op de tafel of bij de voordeur. Ga lekker een dagje het bos in en verzamel wat dennenappels, kastanjes, eikels, beukennootjes en hazelnoten. En zo heb je genoeg materiaal om deze herfstkrans te maken. Op deze manier haal je de herfst wel heel goedkoop in je huis. Debbie legt jou precies uit hoe je deze prachtige krans zelf kunt maken.

Op de blog van Debbie vindt je vooral uitprobeersels, tips en recepten van een dertiger die gezond en lekker wil leven.


Diy zelf een kerstkrans maken * gogracy.com

Grace van de blog gogracy legt jou uit hoe je deze kerstkrans zelf kunt maken. Want het is toch veel leuker om er zelf één te maken dan een dure krans te kopen in de winkel. En het is ook nog niet eens zo moeilijk. Je kunt de dennentakken uit de tuin halen maar natuurlijk ook bij een tuincentrum. Verzamel wat kerstversiering en led lampjes op batterijen en zo kun je je eigen kerstkrans creëren met hulp van Grace natuurlijk.

Gogracy is een Diy en Lifestyle blog boordevol inspiratie, tips en tricks. Grace is dol op alles wat met wonen en reizen te maken heeft.


Diy Pepernotenkrans makensimplethoughts.nl

Wil je graag voor het thema sinterklaas iets in huis dan is deze pepernotenkrans van Anne een echte aanrader. Het is simpel maar je bent er wel even mee bezig. Maar dan heb je ook wel je eigen creatie. En heb je liever wat meer kleur in je pepernotenkrans dan je ook voor strooigoed kiezen of je plak er suikermuizen op. Zou je ook graag deze pepernotenkrans willen maken kijk hiervoor op de blog van SimpleThoughts.nl.

SimpleThoughts is een blog met de nadruk op “simple” in de positieve zin van het woord. Met leuke Diy projecten, lekkere recepten, eerlijke reviews en nog veel meer en dat allemaal lekker simpel.

Ook Cheryl heeft een mooie Sinterklaas krans gemaakt met kruidnoten/pepernoten. Superleuk!


Diy Speelgoed krans maken*  bmellow.nl

Deze speelgoedkrans is leuk voor een verjaardag of als decoratie. Je kunt dus van oud speelgoed een echte blikvanger voor in je huis maken. Als je kinderen hebt is er altijd wel speelgoed waar ze niet mee spelen of op uit zijn gekeken. Verzamel dit speelgoed (wel niet te zwaar) en maak er deze gave krans van. Melanie legt op haar blog uit hoe je deze speelgoedkrans zelf kunt maken.

Bmellow is een gezellige blog vol herkenbare (mama) verhalen. Heel veel leuke Diy’s. Maar ook (kinder) fashion, reviews, recepten, tips en alles wat met feestjes te maken heeft. Kortom een gezellige blog.


Geld geven als cadeau * elsaRblog

Deze krans vol met leuke kantoorartikelen heeft Elsa gemaakt. De krans zou je op kantoor kunnen hangen of op een jongenskamer ook heel stoer. Maar voor een verjaardagscadeau met geld ertussen is ook heel gaaf. Deze krans is heel makkelijk om te maken. Verzamel wat kantoorartikelen en ga ermee aan de slag. Elsa zal je stap voor stap uitleggen hoe je deze krans zelf kunt maken.

ElsaRblog is een kleurrijke food en lifestyle blog. Met veel inspiratie, leuke Diy’s en lekkere recepten. Alles word stap voor stap uitgelegd met mooie foto’s en een beschrijving erbij. Zodat iedereen zonder moeite ermee aan de slag kan gaan.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

En wat vinden jullie van de 5 kransen? Wij vinden ze allemaal even mooi. Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan en zo de gezelligheid in je huis te brengen.

 

Zelf een krans maken? Gebruik deze artikelen:

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. 17 oktober 2018 / 9:06 am

    Ik val als een blok voor die speelgoedkrans. Wat ziet die er lekker vrolijk uit. Ik vind hem echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?