Cadeau voor je vriend? Check deze tips!

Cadeau voor je vriend - Check deze tips

Wil je je vriendje een mooi cadeau geven? Voor zijn verjaardag bijvoorbeeld, of om jullie jubileum te vieren. Geef iets waardevols, zodat het cadeau hem nog lang bijblijft. Het is natuurlijk maar net wat het best bij je vriend past, maar met deze tips kom je een heel eind!

Sieraad

Of sieraden alleen voor vrouwen zijn? Daar is niets van waar! Je kunt je vriend juist ook verrassen met een mooi juweel. Denk aan een ring, zoals een gouden zegelring heren. Dat is een stoer sieraad, van een hoogwaardige kwaliteit. Waar je anders nog aan kunt denken? Ook een gouden ketting heren is een bijzonder cadeau, met grove schakels bijvoorbeeld. Ga na wat het mooist aansluit op de stijl van je vriend. Of misschien heeft hij al eens laten vallen dat hij wel graag een bepaald sieraad wil dragen. Dat is natuurlijk helemaal ideaal in je keuze.

 

Weekend weg

Uiteraard ga je graag met je vriend op vakantie – en hij ook met jou. Het is hartstikke leuk om een vakantie cadeau te doen, zoals een weekend weg. Of het nu een stedentrip is of juist een weekend in de natuur: ga na waar je hem blij mee maakt. Of wissel dit af, zodat iedere vakantie er weer een beetje anders uitziet. En of je nu in eigen land blijft of een reisje naar het buitenland maakt, er is genoeg te ontdekken.

 

Bijzonder diner

Liefde gaat door de maag! Je kunt dus altijd aan eten denken als thema voor je cadeau. Ga voor een bijzonder diner. Neem je vriend mee uiteten, naar zijn favoriete restaurant bijvoorbeeld. Of denk juist aan een echt speciaal restaurant, zoals een restaurant dat een prijs heeft gewonnen of een sterrenrestaurant. Maar wat eigenlijk ook leuk is? Thuis een diner voor hem verzorgen, als een verrassing! Zo zie je maar, er zijn genoeg opties mogelijk.

 

Hobbycadeau

Heeft je vriend een leuke hobby? Geef dan een cadeau dat hij hiervoor kan gebruiken! Van een sport tot een muzikale hobby, er is altijd wel iets nodig om de hobby uit te oefenen. En zo’n praktisch cadeau komt sowieso van pas.

 

Spel

Geef je vriend een spel cadeau! Denk aan een vragenspel, om elkaar echt goed te leren kennen. Ook een spel met opdrachten is grappig. Zo ziet jullie date night er weer eens een keertje anders uit. Of jullie nu kort of lang bij elkaar zijn, het is eigenlijk altijd een leuk idee. Je kunt ook zelf een spel maken! Schrijf opdrachten of ideeën voor dates op een papiertje, en stop dit samen in een grote glazen pot. Dit kunnen jullie er steeds weer bij pakken. Een hartstikke origineel cadeau!

 

Boek met herinneringen

Samen met je vriend maak je natuurlijk een heleboel mee. Geef hem daarom een boek met herinneringen! Plaats hierin foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens jullie avonturen. Vakantiekiekjes, maar net zo goed de foto’s van alledaagse momenten. Het hoort er immers allemaal bij. Je kunt er verhaaltjes bij schrijven, om nog meer over de herinnering te delen. Zo’n boek is leuk voor nu, maar net zo goed voor later, als jullie al een hele poos bij elkaar zijn. Herinneringen zijn heel dierbaar, en zo worden ze in ieder geval niet vergeten!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?