Wat zijn leuke verrassingen voor een verjaardag?

Wat zijn leuke verrassingen voor een verjaardag

Een verjaardag is natuurlijk een uitgelezen moment om iemand te verrassen. Pak dan ook lekker uit! Je kunt aan iets spectaculairs denken zoals een surprise party, maar ook kleinere verrassingen komen aan bod in dit artikel: lees je mee voor inspiratie?

Schrijf het op

Een verjaardagskaart sturen is altijd een goed idee. Hoe oud (of misschien beter gezegd: jong) iemand ook wordt! Je kunt dit dus bij iedere leeftijd doen, als je dat leuk vindt. Of kies specifieke, bijzondere leeftijden uit. Ga vooral op zoek naar een mooie boodschap om op de kaart te schrijven. Je kunt een goede tekst verjaardag vrouw kiezen, waar je de ander blij mee maakt. Schrijf bijvoorbeeld niet alleen een felicitatie op, maar ook een leuke wens of juist een grapje. Je kunt op die manier best even nadenken over de invulling van de kaart! Of pimp de kaart, bijvoorbeeld met een foto erop. Zo is het echt een feestje om de kaart te openen en lezen.

Surprise party

De ultieme verrassing voor een verjaardag is toch wel de organisatie van een surprise party. Zeker bij een speciale leeftijd, zoals 25 jaar, is dat een aanrader om te organiseren. Nodig alle naasten van de jarige uit. En kies een leuk thema uit! In dit thema kun je zorgen voor onder andere decoraties en outfits. Van een 90’s party tot een verkleedfeestje, er zijn een heleboel opties om aan te denken. Welk thema past goed bij de jarige? Zorg ook dat de favoriete drankjes en hapjes van de jarige er zijn. Misschien heeft hij of zij wel een favoriete cocktail? Om maar iets te noemen! Verder is het natuurlijk de kunst om het feestje een verrassing te houden – denk erover na hoe je dit voor elkaar krijgt. Met welk excuus ga je bijvoorbeeld afspreken met de jarige, zonder dat hij of zij meteen in de gaten heeft dat het om een groot feest gaat?

Cadeau

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een cadeau. Ga daarom op zoek naar het perfecte cadeau voor de jarige. Geef niet alleen het cadeau, maar ook meteen een leuke verjaardagskaart Greetz. Een cadeau met een kaart erbij is namelijk een ideale feestelijke combinatie. Hoe het cadeau eruitziet, is aan jou om te bedenken. Je kunt gewoon aan de jarige vragen wat hij of zij graag wil hebben: dan weet je zeker dat je iets geeft waar je de ander blij mee maakt. Wil je dat liever niet vragen? Probeer dan zelf in te schatten wat er op het verlanglijstje kan staan. In aanloop naar de verjaardag kun je natuurlijk al goed opletten of er hints worden gegeven. Of vraag aan anderen of zij toevallig weten wat er op de wensenlijst staat. Het helpt goed om een thema voor het cadeau vast te stellen. Houdt de jarige bijvoorbeeld van interieur en styling? Geef dan iets moois voor in huis. Of heeft de jarige juist een bepaalde hobby? Geef dan een cadeau dat hierop aansluit. Of kies voor een wat algemener cadeau, zoals een bos bloemen of iets lekkers om te eten of drinken. Dat valt altijd in de smaak. Een cadeaubon of envelopje met geld is tevens een idee, mocht je er anders niet uitkomen.

Leuk uitje

Naast een cadeau kun je denken aan een uitje, om rondom de verjaardag te plannen. Ga samen uiteten, naar een concert of zelfs op vakantie, ook hier zijn er weer genoeg opties om uit te kiezen. Je kunt het een verrassing houden, maar het hoeft niet per se. Ga vooral op zoek naar een uitje waar je de ander blij mee maakt. Dit is een ideale manier om de verjaardag nog net wat uitgebreider te vieren! Dat niet alleen, een doe-cadeau levert ook een leuke herinnering op. En herinneringen maken kun je nooit genoeg doen natuurlijk!

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?