Creatieve Linkparty favorieten van Mei – Verzameling

Creatieve Linkparty favorieten van Mei is een mooie verzameling geworden. Er zijn zo’n mooie projecten gedeeld dat ik heel geïnspireerd ben geraakt. Zoals het crepepapier in plaats van verf, vind ik echt leuk. Die ga ik binnenkort proberen. Emmy mijn complimenten daarvoor.

Met Crêpepapier kun je echt hele leuk dingen maken zoals je kunt zien. Houd je van knutselen dan is onze creatieve Linkparty echt iets voor je.

Wij hebben 3 superleuke projecten met Crêpepapier die je ook heel makkelijk zelf kunt maken. Elk project met Crêpepapier is op ieder artikel heel goed uitgelegd om zelf aan de slag te gaan. Wij vonden alle projecten echt inspirerend. Super!!!

Het thema van Mei is Crêpepapier en daar kunnen de deelnemers hun creaties delen door de blauwe knop te gebruiken. Zoals je al gezien hebt, doe ik dit niet alleen. Wij zijn een team van 6 enthousiaste bloggers die elke dag bezig zijn met creativiteit. Natasha van Mamaduizendepoten, Melanie van Meldiy, Emmy van Webkonijn ,  Lindi van linspiration en wij (ElsaRblog).

Creatieve Linkparty favorieten van Mei

Ik en Inge kiezen ons favoriete top 3 en mijn collega bloggers, kiezen ook hun favorieten. Dus ben je niet bij onze favorieten, misschien ben je wel bij de favorieten van mijn andere collega’s. Snel kijken zou ik zeggen.

Wat leuk is; als je gekozen bent in onze favoriete Crêpepapier Creatieve Linkparty top 3 krijg je een link naar je blog, dat is meteen goed voor de linkbuilding. Op die manier krijg je automatisch meer bezoekers en dat betekent meer bekendheid. Ook op onze Social media delen we het artikel.

Maar nu naar de volgende uitdaging. Voor de maand Juni is het thema Verf. Op elke eerste zaterdag van de maand kun je projecten delen met ons door op de blauwe knop te drukken en te delen. Ik maak ook een project voor je. Oudere projecten kun ook gedeeld worden, als het maar bij het thema blijft. Dus houdt onze post in de gaten voor zaterdag 5  Mei, dan kun je meteen je projecten delen. Maximaal 10.


Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Mei

Top 3 – Creatieve Linkparty favorieten van Mei

Sta je in mijn top 3? Dan heb je de titel ‘Favoriet’ verdient en ontvang je een badge. Deze mag je bij jouw creatie plaatsen. Het is zeker niet verplicht, maar het is natuurlijk wel leuk. Zo kan iedereen zien dat jij hebt meegedaan aan onze linkparty en dat jouw creatie benoemt is tot favoriet. Superleuk!


Ineketenhoeve: Zinnia crepepapier

Ineketenhoeve: Zinnia crepepapier

Prachtig is deze Zinnia, gemaakt van crêpepapier . Op de site van Ineke ten Hoeve kun je mooie bloemen vinden om inspiratie te krijgen.  Persoonlijk vind ik het echt heel mooi!


An.creatief: Melissa heeft deze vrolijke vlinder geknutseld

An.creatief: Melissa heeft deze vrolijke vlinder geknutseld

Melissa heeft deze vrolijke vlinder geknutseld, die hangt voor het raam. Is toch mooi of niet? Ga jij ook zo’n vlinder maken?


Vrolijkekoters: Vogel silhouet

Vrolijkekoters: Vogel silhouet

Deze super schattige vogel silhouet is gemaakt van propjes crêpepapier. Super vrolijk zoals de site van Nienke, Vrolijke koters.

Neem een kijkje en je vind veel inspiratie voor spelen en knutselen met kinderen. Zelfs ook inspiratie om te zingen.


Dit waren onze favorieten van de maand Mei. Volgende maand kiezen we weer onze favorieten. Alvast bedankt voor het delen van jullie project op onze Creatieve Linkparty. Succes en hopelijk tot het volgende thema.  Dat is Verf.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?