De beste zoete recepten voor Pasen – Paasbrunch

De beste zoete recepten voor Pasen vinden jullie in dit artikel. Zoals belooft. Zoete recepten passen heel goed bij een Paasbrunch. Je kunt ze variëren met hartige hapjes. Maar je zou ook eerst een tafel klaar kunnen maken met hartige recepten. En daarnaar met de zoete hapjes. Is maar net waar je van houdt.

zoete paasrecepten

Wij willen nogmaals alle bloggers bedanken. Echt heel gaaf dat wij jullie heerlijke beste zoete recepten voor Pasen mogen delen op onze blog. Bij alle recepten staat er de link bij van de blogger. Zodat je het recept op je gemak kunt nalezen.

Eef Kookt Zo:  pavlova met lemon curd (schuimbakjes met lemon curd)

pavlova met lemon curd

Eef is dol op koken. En op haar blog deelt ze dus ook haar favoriete recepten. Haar motto is:”lekker, makkelijk en meestal gezond”. Deze mini pavlova met lemon curd zijn heel lekker. Ze lijken op eitjes en passen daarom perfect bij de Paasbrunch.

Irmatennapel.nl: Mini advocaat cheesecakes

advocaat cheesecake

Irma is 26 jaar jong. Ze is getrouwd en moeder van een dochtertje. Ze schrijft over alles wat ze leuk vind en meemaak. Dit recept is van Suzanne van de blog aangekoekt.nl. Ze heeft haar recept gedeeld op de blog van Irma. De mini advocaat cheesecakes zijn heel vrolijk met hun gele kleur. Ze zijn een leuke toevoeging aan de Paasbrunch.

Foodaholics.nl:  Meringuerol met lemon curd en pistache

meringue rol

Michella en Noskos hebben elkaar leren kennen via theatertweetups. Algauw bleek dat ze meer gemeen hadden. Zo delen ze samen de liefde voor kunst, filmhuisfilms, reizen, katten en lekker eten. Tijdens het zoveelste gesprek over eten, werd Foodaholics geboren. Deze knapperige meringue, friszure lemon curd, lobbige double cream en pistachenootjes voor een bite. Mag zeker niet ontbreken bij de Paasbrunch. Is het geen plaatje?.

Lifebyrosie.nl: Popcorn voor pasen

popcorn

Rosanne is 27 jaar. Ze is getrouwd en mama van een zoontje. Op haar blog deelt ze alles over haar leven, moederschap, heerlijke recepten en nog veel meer leuks. Deze popcorn voor Pasen ziet er heel lente- en paasachtig uit. Door het gebruik van het pastelkleurig snoepgoed. De combinatie van popcorn en witte chocolade is sowieso heerlijk. En de kleintjes onderons zullen er ook zeker van smullen.

Debs bakery kitchen.nl: Paas schuimkrans

schuimkrans

Debbie is moeder van 2 jongens. Ze houdt heel erg van koken, bakken en eten. En dat vindt je ook terug op haar blog. Ze deelt recepten voor doordeweeks. Voor een uitgebreid etentje, een lekker koekje of een uitbundige taart. Deze paas schuimkrans staat niet alleen feestelijk op tafel. Maar hij is ook nog eens heerlijk!!!.

Beaufood.nl: Appel-kaneel loempia’s met honingdip

appel-kaneel loempia's

Bo haar grootste passie is lekker eten. Op haar blog vindt je vooral recepten die naast smaakvol ook voedzaam zijn. Ze gebruikt veel groenten, verse ingrediënten en zomin mogelijk suiker. Deze appel-kaneel loempia’s zijn het lekkerst als ze net uit de oven komen. Ze zijn ook lekker als dessert met een bolletje vanille ijs.

Lievelings dingen.nl: Catalaanse Paastaart

catalaanse paastaart

Jorn en Femke delen op hun blog hun ervaringen, belevenissen en avonturen. Mama, sport en lifestyle gericht. Een kijkje in het leven van een jong, sportief gezin. Mona de pasqua is een chocoladetaart. Versiert met verschillende chocoladefiguren en chocolade paaseieren. Mmm deze taart past perfect bij de paasbrunch. Een echte  eyecatcher op de paas tafel.

Dit zijn voor ons de Beste zoete recepten voor Pasen. Zien ze er niet stuk voor stuk overheerlijk uit. wij vinden zeker van wel. Geniet van de Paasdagen en van elkaar. En natuurlijk van het lekkere eten.

 

Lieve Paasgroetjes van ons.

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. 13 april 2018 / 10:53 am

    Wat een leuke recepten, ik word hier helemaal vrolijk van. Vooral de mini pavlova is echt heel schattig!

    • Inge minten
      Auteur
      15 april 2018 / 12:54 pm

      Ja Rowan wij worden hier ook heel vrolijk van, super recepten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?