Dienblad inspiratie met een bol garen, mos en kaarsen – Diy

Dienblad inspiratie met een bol garen, mos en kaarsen is een simpele Diy, origineel en echt heel mooi. Is niet vreemd dat we af en toe horen zeggen dat simpele dingen in het leven meestal het mooiste zijn. In deze Diy laten we je zien hoe een eenvoudig idee een heel leuk resultaat kan zijn. In huis is decoratie één van de sfeer makers die bepalen de uitstraling van je huis.

Op een dienblad op tafel of op de kast is één van de meest gebruikte decoratie. Op een dienblad kun je zoveel leuke dingen opzetten is bijna niet op te noemen. Dit artikel  is nog een idee om je te inspireren om aan de slag te gaan. Is een dienblad vol met kleine stukjes hout, een kaars, vetplant, mos en een bol garen opgepimpt met mos en een stukje hout.

Het idee er achter is om het op een stuk fruit te laten lijken maar ik zou zeggen het is een decoratie object. Bij veel goedkope winkels kun je makkelijk een dienblad kopen voor  bijna niks en daarna versieren op jou smaak zoals wij het gedaan hebben. De kleur van de bol garen bepaalt jouw decoratie, ik adviseer een rustige en neutrale kleur te gebruiken zoals beige en grijs. Dus als je op zoek bent voor inspiratie voor een dienblad te decoreren, hopen we dat dit artikel je erbij kan helpen.

Wat je nodig hebt:

15 min.?

stukjes hout

1 bol garen

kaars

vetplant

mos

1 takje

Aan de slag:

Koop een bol garen de kleur ( wij hebben gekozen voor wit en grijs ) en de maat die je graag wilt.

Nu een klein takje dat past bij jouw bol garen. Buiten zijn veel takjes die je zeker kan pakken. Een klein takje is echt voldoende en het liefst een beetje krom.

Steek nu het takje in het gat van de bol garen.

Nu leg je een stukje mos om het takje heen en maak je het vast om het mos een beetje in het gat te drukken. ( zie voorbeeld )

Op het dienblad leg je de stukjes hout en vervolgens maak je een gat waar de bol garen moet komen te staan.

Nu kun je het dienblad nog verder decoreren met een kaars en een vetplant met wat mos.

Is klaar! Heel veel succes met de inspiratie van je dienblad.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?