Fruitkist pimpen voor de Lente – Diy.

Op de markt of supermarkt heb je altijd van die schattige fruitkistjes met lekkere mandarijnen of aardbeien. Deze fruitkistjes zijn heel leuk om te pimpen. Er zijn heel veel manieren en mogelijkheden, maar vandaag hebben we een fruitkist voor de Lente gemaakt.

Met deze fruitkist vol met violen is de Lente sfeer zeker in huis. Deze diy zijn met natuurlijke producten gemaakt en dat maakt het ook heel bijzonder. Het is een fruitkist met takjes er omheen geplakt en daarna volgemaakt met violen maar je kunt er ook andere bloemen in doen zoals: Narcissen, Muscari en Hyacint. De takjes kan je heel makkelijk vinden in het bos, bij een wandeling als je de hond uitlaat of mss zelf bij jou in de tuin.

violen

Fruitkist pimpen voor de Lente - Diy.
Fruitkist pimpen voor de Lente - Diy.

Onze fruitkist voor de Lente staat ook heel leuk op de tuintafel. Altijd heerlijk om te genieten van deze mooie bloemen.

Hier onder hebben we foto’s van stap voor stap hoe wij het gedaan hebben. Wij hopen dat het duidelijk is anders horen we het graag.

fruitkist vol met violen

Wat je nodig hebt:

violen (of Narcissen, Muscari, Hyacint enz.)

1 plastic zakje (groot genoeg voor de fruitkist)

verschillende takjes ( van het bos, tuin, struikje enz)

dopjes van eikels

kleine dennenappels

lijmpistool  + lijmen

Aan de slag:

Begin met de takjes te breken in verschillende maten.

Met het lijmpistool plak je tak per takje op de kist. Wij hebben alleen de 2 langste zijkanten gedaan maar je kunt het helemaal plakken als je dat mooier vind.

 foto's van stap voor stap  foto's van stap voor stap

Nu leg je een open plastic zakje op de bodem van de fruitkist.

Het plastic potje van de violen er af halen en vervolgens in de fruitkist. Bij onze fruitkist van 30 cm per 20 cm passen 8 kleine potjes van violen.

 foto's van stap voor stap

 foto's van stap voor stap

Genoeg water geven elke dag en zo heb je een prachtige decoratie voor de Lente met deze mooie fruitkist met violen. Heel veel plezier ermee. En niet vergeten om te genieten van het leven.

Fruitkist pimpen voor de Lente - Diy.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?