Spiegel, spiegel aan de wand; Interieur ideeën

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Ja, een spiegel uitkiezen die bij je interieur past, doe je niet zomaar even. Gelukkig is het aanbod tegenwoordig enorm. Ik zal hier uit eigen ervaring vertellen hoe ik een keuze heb gemaakt.

In het voorjaar van 2020 hadden we onze woonkamer opgeknapt. We waren de tegelvloer beu en wilden deze vervangen. We bekeken de mogelijkheden van een houten vloer en pvc vloer maar kwamen uiteindelijk uit bij een laminaat vloer. Deze vloer kon vrij eenvoudig over de tegels worden gelegd en had nauwelijks invloed op de vloerverwarming. Maar voordat deze gelegd werd, bedachten we dat het wel handig zou zijn om dan ook meteen de wanden een ander kleurtje te geven.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Zo werd het toch weer een groter project dan we van tevoren bedacht hadden. Een week voordat het laminaat gelegd zou worden, hebben we alle meubels naar buiten gesjouwd. Toen de woonkamer eenmaal leeg was, kon er een start gemaakt worden met het schilderen van kozijnen en muren. Met flink wat hulp waren we net op tijd klaar voordat het laminaat werd gelegd. Binnen 1 dag was dit door professionals perfect afgewerkt.


Nu was het zaak om de woonkamer weer in te richten.

Gelukkig is mijn vrouw hier altijd mee bezig dus ook nu had ze hier weer genoeg ideeën over. Alles werd net iets anders neergezet en uiteindelijk werd er alleen een nieuwe eethoek gekocht. Maar op die ene lege wand ontbrak er toch iets naar haar idee. Daar moest een spiegel komen! Een spiegel is niet alleen heel praktisch om even snel te kijken of je haar nog goed zit en of je kleding in orde is. Deze accessoire kan ook net de finishing touch in je woonkamer zijn. Dus eerst maar eens wat inspiratie op doen via internet.

barok spiegel


Op de site van Perfecthomeshop, heb je keuze genoeg.

Kiezen we voor een brocante spiegel met een romantische uitstraling om ons huis op te fleuren? Of staat zo’n stijlvolle barok spiegel toch beter? Hoe groot moet de spiegel zijn en hoeveel willen we er voor betalen? De spiegels zijn er vanaf €69, in allerlei kleuren en afmetingen en veelal rechthoekig. Ze zijn duurzaam en handgemaakt uit kunststof, hout of gips.

De brocante spiegel is een chique accessoire dat het mooiste past in een romantisch of landelijk interieur terwijl de barok spiegel met zijn zilveren of gouden look, heel rustiek en tijdloos is. In ons landelijk interieur kwam de brocante spiegel het best tot zijn recht. Maar in welke spiegel ben jij de mooiste van het land?

Spiegel, spiegel aan de wand

Volg:
Camiel Rooyakkers
Camiel Rooyakkers

Mijn naam is Camiel. Ik houd van schrijven, lezen, sporten, vakantie en vooral voetbal kijken en er over te discussiëren.

Find me on: Web | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?