Gratis Verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Helemaal gratis verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst voor je. Het enigste wat je moet doen is: opslaan als/ (download) op de computer of telefoon en printen. Super schattig een mooi verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst om op te hangen.

Gratis Verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Gratis Verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Het verlanglijstje voor Sinterklaas is echt ideaal voor de kinderen om op te schrijven wat hun wensen zijn. Ik vond het altijd superleuk om het mijn dochter te zien doen. Niks is mooier dan een gelukkig kind te zien. Natuurlijk dat je niet alles op het verlanglijstje kunt geven, maar op die manier weet je wat je kind echt graag wil. En kun je een keuze maken.


Verlanglijstje sinterklaas

Verlanglijstje sinterklaas

Verlanglijstje sinterklaas


Sinterklaas is een traditie in Nederland. De bisschop Sint-Nicolaas was beschermheilige van de kinderen.  Jaarlijks komt Sint-Nicolaas op een stoomboot van Spanje naar Nederland. Samen met Piet maken ze er een feest van. Lekker kinderen verwennen. Een belangrijk onderdeel van deze traditie is schoentje zetten.

De kinderen zetten in de avond hun schoen vanaf de dag dat Sinterklaas in het land is aangekomen. In de nacht van 5 december naar 6 december komen Piet en Sinterklaas cadeautjes in de schoen leggen. Dus is altijd handig om een verlanglijst te hebben om de Sint een beetje “te helpen”. Toch?!


Verlanglijstje kerst

Verlanglijstje kerst

Verlanglijstje kerst


Een verlanglijst voor kerst is ook af en toe handig, zoals voor kinderen als volwassenen. Voor mij is Kerst echt heel speciaal. Ik verheug me altijd op Kerstavond met familie en heel veel cadeaus. Iedereen koopt een of meerdere cadeautjes voor iedereen, en het is echt heel leuk om samen te doen.

Leuk om te zien, hoe de kerstboom langzaam vol raakt. De nieuwsgierigheid van wat er in de pakjes zit. Ik vind het persoonlijk altijd lastig om cadeaus voor mannen te kopen. Jij ook?

Ik zal zeggen, ga aan de slag met de verlanglijst en maak je wensen werkelijkheid. Enjoy!

Gratis Verlanglijstje

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?