Recepten met groene asperges – Lente

Ps: Alle foto’s zijn gebruikt met toestemming van de betreffende bloggers.

Superlekkere recepten met groene asperges in dit artikel. Nederlandse groene asperges zijn verkrijgbaar in het asperge seizoen en dat is van begin April tot en met 24 juni. Zijn zo lekkere recepten met asperges dat ik ze echt moet delen. Voor deze lekkere lijst met recepten met asperges heb ik de hulp van mijn collega’s foodbloggers nodig. Hier bij deze wil ik jullie alvast bedanken dat ik jullie foto’s van de recepten mag delen. Groene asperges kun je koken of grillen. Groene asperges zijn vol van smaak en wat ook heel handig is, dat je groene asperges in principe niet hoeft te schillen.

Recepten met groene asperges


*Om te beginnen heb ik een heerlijke Groene asperge plaattaart met ricotta gemaakt door Simone van de blog foodquotes.nl. Heerlijk als diner, lunch of hartige snack.

Asperge-plaattaart-foodquotes.nl


*Vervolgens heeft Sabine op haar blog saudaliciou.com een heerlijk en apart recept van Kabeljauw pakketje met asperges en rozemarijn.

kabeljauw envelope - saudalicious.com


*Debbie heeft een recept op haar blog debsbakerykitchen.nl, Omeletrolletje met zalm groene asperges en zeekraal. Eén heerlijk recept om te genieten om te eten en om te zien.

omeletrolletje met zalm groene-asperges en zeekraa - debsbakerykitchen.nl


*Op foodieshavearrived.com heeft Marjolein een superlekkere salade, Asian asparagus salad. Een frisse salade met een kokosnoot smaak.

Asian asparagus salad - foodieshavearrived.com


*Het recept van Pauline van de blog pienskeuken.nl is een Aspergetaart. Een hartige aspergetaart met gebakken spek. Klinkt lekker of niet?

spergetaart- pienskeuken.nl


*Wendy is het beheer van de blog Mevryan.com en daar kun je dit overheerlijk wok recept, Garnalen en asperges vinden.

mevryan.com - recept garnalen en asperges


*Spinazie pannenkoeken met asperges en ei is het recept van Hanne en staat op haar blog, gewoonhanne.nl. Ga je zeker maken of niet?

gewoonhanne.nl - spinazie-pannenkoeken met asperges en ei


*Een recept met Risotto en asperges vind je op bonapetit.nu. Ziet er heerlijk uit Astrid!

lenterisotto-asperges-bonapetit


*Anne van annetravelfoodie.com heeft een Asparagus brunch dish recept. Een supermakkelijk recept en is zonder twijfel ook heel lekker!

recept-asperges - annetravelfoodie.com


*Tete de moine salade met groene asperges is een recept van Anne-Marie en staat op haar blog myhappykitchen.nl. Zonder twijfel mijn favoriet door de ingrediënten combinatie. Een aanrader.

myhappykitchen.nl - groente/tete-de-moine-salade-met-groene-asperges


*Natuurlijk zijn er nog veel meer andere recepten dan die ook lekker zijn: zoals deze van mij. Garnalen met asperges in de oven. Is lekker en supermakkelijk, klik hier voor het recept.

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

2 Reacties

 1. 13 mei 2019 / 11:07 am

  Wat een lekkere recepten allemaal!! En dankjewel voor het delen van de mijne 🙂

  • Elsa
   Auteur
   13 mei 2019 / 6:45 pm

   Graag gedaan ☻Dankjewel Debbie voor jouw reactie ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?