Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 29

Het is alweer tijd voor Deel 29 van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Wij genieten nog steeds van alle vakantie bestemmingen en de mooie foto’s die daar bij horen. Wij hopen daarom dat er hiernaar nog mensen zijn die hun favoriete vakantie bestemming met ons willen delen. Maar voor vandaag willen we je graag Evelyn voorstellen die voor ons de vragenlijst heeft beantwoord. Thanks!!!!.

Lone Drifters.nl is opgericht door Evelyn en een platform voor reizigers & sporters. Ben je net als Evelyn gek op reizen, outdoor zijn en sport (op reis) en zie je dat het liefst gecombineerd! Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Want zeg nou zelf: outdoor sporten is het beste wat er bestaat toch? De wereld over driften is de passie van al onze schrijvers, maar naast outdoor vind je bij Evelyn inspiratie voor steden met een rauw randje, roadtrips en kampeertips.

Wil je ook net als Evelyn mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Evelyn van Lone Drifters.nl


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Evelyn (nickname Evey), woonachtig in Groningen sinds ik 19 ben.

Evelyn van Lone Drifters.nl

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Ik tel eigenlijk geen landen, ik ben meer van het slow-travelen. Ik kom net van een jaar reizen terug en geloof dat ik wel heel wat landen op de teller heb gezet, maar ik heb ze niet geteld šŸ™‚

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Ik vond Nieuw-Zeeland zo mooi als verwacht. Mijn vriend en ik reden daar met een camper door beide eilanden  en het was de mooiste ervaring in mijn leven. Vorig jaar rond deze tijd zaten wij daar trouwens! Je hebt in Nieuw-Zeeland echt alles: van fjorden met pinguïns tot besneeuwde bergtoppen, echt prachtig!

Nieuw-Zeeland, Foto van Evelyn van Lone Drifters.nl

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Mijn tweede favoriete bestemming (moeilijke vraag trouwens) is Japan. De natuur is daar ook prachtig, een beetje Nieuw-Zeeland. Vooral de cultuur van Japan is bijzonder. Ze spreken niet overal (even goed) Engels maar toch helpen ze je als toerist op weg. Ook heb je veel gekke dingen zoals een gamehal in een verlaten Kowloon,, zijn restaurants ingericht om alleen te dineren en is de cuteness cultuur erg aanwezig.

 Japan, Foto van Evelyn van Lone Drifters.nl

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Ik heb veel foto’s gemaakt die ik heel mooi vond. Een van mijn eerste foto’s vond ik heel vet (voor het Hollywood sign) omdat ik toen net op reis was. Het was ook goed getimed, we wouden rond zonsondergang naar boven wandelen. Het verhaal achter de foto zie je niet, ik was intens gelukkig maar ook bang voor ratelslangen en we moesten ontzettend lang omhoog lopen voordat we bij het Hollywood sign waren.

mooiste foto van Evelyn , in USA (voor het Hollywood sign)

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

China. Ik vond het een interessant land, bijzonder, maar de cultuur vind ik lastig. De mensen zijn in mijn ogen toch wat onbeschofter, soms vies en ze bouwen alles vol (arme pandaberen).

 

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Bora Bora Polynesië! Dat lijkt me echt een paradijs. Alleen ben ik wel bang dat het tegen gaat vallen. Voor nu hou ik het nog als een droomplaatje op mijn prikbord šŸ™‚

Groetjes Evelyn

Tip: volg je mij op Instagram   Facebook

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?