Groene sapjes zelf maken of toch bestellen?

Groene sapjes zelf maken of toch bestellen?

Groene sapjes zijn de laatste jaren natuurlijk enorm populair geworden. Ze zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en worden vaak gebruikt als aanvulling op een gezonde levensstijl en zelfs als detox voor bijvoorbeeld een aantal dagen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je lichaam ontgift, maar vaak ook nog een paar kilootjes afvalt. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om aan je dagelijkse portie groene sapjes te komen? Moet je ze zelf maken of kun je ze beter bestellen? Omdat hier nog wel eens de nodige discussie over bestaat, hebben wij het voor je uitgezocht.

Zelf aan de slag met het maken van groene sapjes

Wanneer je liever zelf aan de slag gaat met het maken van je groene sapjes, dan heeft dit natuurlijk de nodige voordelen. Allereerst bepaal je helemaal zelf de samenstelling en kun je de groenten- en fruitsoorten die je wat minder lekker vindt, dus gerust achterwege laten. Daarbij komt ook dat je zelf kunt bepalen hoeveel je maakt en of het allemaal net even wat zoeter mag, door er bijvoorbeeld geen halve, maar een hele banaan in te doen. Naast dit voordeel, scheelt het je vaak ook flink in de prijs. Nu is het wel belangrijk dat je beschikt over een goede blender, wat misschien even een eenmalige wat hogere aanschaf is, maar dat verdient zich op lange termijn meer dan terug.

Groente sapjes bestellen

Hoewel het zelf maken van groene sapjes vele voordelen heeft, zijn er ook redenen om ervoor te kiezen om ze te bestellen. Het bestellen van deze sapjes scheelt je een hele hoop tijd. Zo hoef je niet naar de supermarkt voor het inkomen van ingredienten en hoef je ook je blender niet schoon te maken. Online je groente sapjes bestellen biedt daarom uitkomst. Zo stel je met een paar muisklikken je pakket samen en wordt het vervolgens bij je thuis bezorgd. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit sappen en bepaal je zelf voor welke samen combinaties je kiest. Om het jezelf nog eenvoudiger te maken, kun je er ook voor kiezen om dit in abonnementsvorm te doen. Zo ontvang je bijvoorbeeld iedere week een pakket met verse sapjes, zodat je zelf niet hoeft na te denken om ze te bestellen.

De keuze is aan jezelf

De uiteindelijke keuze of je kiest voor het zelf maken van je groentesapjes of het bestellen ervan, is natuurlijk volledig aan jezelf. Wel is het goed de voor- en nadelen tegen elkaar af te zetten, aangezien het maken van sapjes best tijdrovend kan zijn. Daarbij komt ook dat de investering in een goede blender of slowjuicer best flink kan zijn. Vooral wanneer je het wilt proberen, is het aan eraden te beginnen met het bestellen van enkele sapjes. Kijk daarom dus goed naar wat voor jou werkt en wat niet.

Ons advies is daarom ook om te beginnen met het bestellen van de sappen, zodat je voor jezelf kunt kijken hoe het allereerst bevalt. Mocht blijken dat het niets voor je is, dan kun je dit gemakkelijk stopzetten en zit je nergens aan vast. Stel nu dat het wel iets voor je is en het gemak van het bestellen en laten bezorgen jou wel bevalt? Dan sluit je toch gewoon een abonnement af? Zo weet je zeker dat je iedere week verse sapjes in je koelkast hebt staan.

Volg:
Redactie
Redactie

De redactie van Elsarblog.com publiceert wekelijks de mooiste en meest originele DIY ideeën. Daarnaast schuwen we onderwerpen zoals Lifestyle, Fashion, gezondheid en reizen niet :) Veel plezier.

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?