Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 31

En we gaan maar steeds door en door met deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Wat wij natuurlijk helemaal super vinden. Vandaag in Deel 31 hebben we ook weer een leuke gast namelijk Mariëlle van de blog The Green Guide. Op The Green Guide vind je niet alleen reviews en artikelen over diverse groene onderwerpen, maar ook een echte ‘guide’. Je vindt daarin meer informatie en inspiratie voor natuurlijke en dierproefvrije beauty, fair fashion, veganisme, minimalisme, duurzaamheid en travel.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Mariëlle van The Green Guide

Met The Green Guide hoop Mariëlle iedereen die dat wil meer te leren over onderwerpen die zij zelf erg leuk en belangrijk vind. Mariëlle vind het zelf ook heerlijk om geïnspireerd te raken en dat wil ze met deze site graag doorgeven aan jou. Dus neem gerust een kijkje op haar blog het is zeker de moeite waard. Maar nu gaan we eerst naar de antwoorden van Mariëlle op onze vragen van de rubriek Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Heel veel lees plezier.

Wil je ook net als Mariëlle mee doen aan deze geweldige rubriek. Lees hier de instructies.


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Mijn naam is Mariëlle, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Ik heb een financiële opleiding gevolgd, maar ontdekte dat ik online marketing veel leuker vind. Daarom werk ik nu deels als online marketeer in dienst en deels als freelancer voor verschillende opdrachtgevers én mijn eigen blog The Green Guide. Ik schrijf over natuurlijke & dierproefvrije beauty, fair fashion, veganisme, minimalisme, mindfulness, duurzaamheid en travel!

Mariëlle van thegreenguide.nl

*Hoeveel landen ben je al geweest?

Hier moest ik echt even goed voor gaan zitten haha! Met behulp van een lijstje kom ik uit op 17 landen. Wow, zo had ik er nog nooit naar gekeken haha ☻

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom? 

Héél cliché, maar dat is toch wel Ibiza. Spanje voelt voor mij als een tweede thuis (daarover hieronder meer). Hoewel Ibiza heel toeristisch en party proof kan zijn, is de natuur er ook echt heel mooi en zijn er zoveel leuke dingen te doen.

Mariëlle van thegreenguide.nl: Ibiza

Er hangt een fijne sfeer en het heeft iets magisch. Ik ben veel bezig met yoga, mindfulness en meditatie en dan zit je op Ibiza wel goed!

Mariëlle van thegreenguide.nl: Ibiza

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Ik noemde het hierboven al, maar dat is toch wel het Spaanse vasteland. Al van jongs af aan bezocht ik met mijn ouders verschillende stadjes in de Costa Brava. Ik denk dat ik in elk deel wel geweest ben en ik voel me daar echt thuis. Het is er warm en zonnig, de omgeving is mooi, de sfeer is relaxed en er zijn veel leuke dingen te doen.

 thegreenguide.nl: costa Brava

Mijn favoriete stad in Spanje is Barcelona, daar ben ik bijna elk jaar wel geweest en ga ik zeker weer eens terug. Ik ken daar beter de weg dan in Amsterdam 😉

Barcelona, foto van The Green Guide

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Lastige vraag! Ik denk niet dat ik één foto heb die er uit springt, ik ben dol op vakantiefoto’s. Als ik er écht één moet kiezen, dan ga ik denk ik voor een foto van mijn laatste vakantie. Ik verbleef 10 dagen op Lanzarote (weer Spaans haha) en we bezochten het Timanfaya park. Nooit eerder heb ik zoiets gezien en ik vond het uitzicht heel tof! Het is echt ook een heel mooi land, waar ik zeker terug ga.

 foto van The Green Guide: Lanzarote

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Eigenlijk vind ik elk land leuk om te bezoeken en ik heb nooit ervaren dat een land écht tegenvalt. Ook hier moest ik dus goed over nadenken en dan kom ik op 2 steden uit. Zowel Londen als Parijs vond ik niet zo geweldig als ik had verwacht.

 foto van The Green Guide: Londen

Telkens als ik Parijs bezoek is het grauw weer en het is niet zo’n schone stad. Ook Londen vond ik niet bijzonder. Ik ben gewoon van zon, zee en strand!

 foto van The Green Guide: Parijs

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Er staan nog zoveel landen/steden op mijn lijstje! Volgend jaar ga ik naar Valencia, Malta en hopelijk Bali. Maar ik zou het ook heel tof vinden om nog naar Lissabon ( Portugal) , Israël, Thailand en Amerika te gaan.

Mariëlle van thegreenguide.nl

Groetjes,  Mariëlle

Tip: volg je mij op Instagram   Facebook

Volg:
Inge minten
Inge minten

Hoi hoi, ik ben Inge. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo. In 2000 ben ik naar Helmond verhuisd.? Mijn hobby’s zijn shoppen en uiteten gaan en sinds een jaar ook onze blog. Wat ik samen met Elsa met heel veel plezier doe. Ik wens Jullie heel veel plezier op ElsaRblog.

Find me on: Web

2 Reacties

    • Elsa
      28 november 2018 / 6:03 am

      Graag gedaan Mariëlle ☻♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?