Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 61

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? Deel 61 is vandaag niet geschreven door Inge, maar door mij (Elsa). Inge is thuis aan het klussen en heeft het ontzettend druk maar als alles  klaar is zal ze een mooi artikel voor jullie schrijven met mooie foto’s van het eindresultaat. Ik kan niet wachten!
Maar nu over onze gastblog van vandaag. Ik wil jullie heel graag voorstellen aan Isabel.
Ben je al nieuwsgierig wie Isabel is en wat haar favoriete bestemming is? Lees dan hier haar antwoorden op onze vragen. Superleuk om te lezen!

Tip: Volg  Isabel op haar Facebook en Instagram.

Wil je ook net als Isabel mee doen aan deze geweldige rubriek van Wat is jouw favoriete vakantie bestemming?. Lees hier de instructies.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming? met Isabel van Barcelonatips


*Over mij ( bv. Hoe heet je ? Waar ben je geboren?)

Ik ben Isabel en 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Oss (het échte Brabantse land) waar ik tot mijn 23ste heb gewoond.
In Nederland studeer ik Communicatie indeleukste stad van Gelderland: Nijmegen.

Momenteel zit ik een mijn derde leerjaar, mijn stagejaar. Ik heb ervoor gekozen om mijn stage in het buitenland te doen omdat ik graag de cultuur van een ander land wilde ervaren. En wat is er nou leuker dan de stad Barcelona?
Sinds september ben ik werkzaam bij Barcelonatips. Hier deel ik informatie en inspiratie om je stedentrip naar Barcelona onvergetelijk te maken.

*Hoeveel landen ben je al geweest?

In totaal ben ik in 9 landen geweest en ik hoop dat dit er in detoekomst nog veel meer worden. De meest verre reis heb ik afgelopen zomer gemaakt naar Japan en Thailand. Daarnaast ben ik nog naar een aantal landen binnen Europa geweest waaronder Spanjeen Griekenland.

*Wat is jouw favoriete bestemming? En waarom?

Barcelona blijft toch echt wel mijn favoriete bestemming, deze stad in Spanje heeft mijn hart gestolen. Ik ben hier in totaal al 3 keer geweest en nu heb ik het geluk dat ik er zelfs stage mag lopen 😊.

Barcelona

Barcelona foto van Barcelonatips

Je hebt hier grotebezienswaardigheden, zoals de Sagrada Familia die je hieronder op de foto ziet en Park Güell, heerlijk eten, mooie stranden, knusse straatjes en een bruisende cultuur. Kortom, Barcelona heeft alles en daarom hou ik zo van deze stad.

Barcelona: Sagrada Familia

Barcelona: Sagrada Familia Foto van Barcelonatips

*Wat is jouw 2e favoriete bestemming? En waarom?

Thailand, heel anders dan Barcelona… Hier heb ik gedoken op de eilanden en dit was echt mijn allertofsteervaring tot nu toe. Wat een mooie onderwaterwereld zeg! Deze vette ervaring is mij het meest bijgebleven van de hele reis.

Thailand

Thailand: foto van Barcelonatips

En wat waren de zonsondergangen in Thailand prachtig. Japan vond ik ook heel erg gaaf. Dit land stond hoog op mijn bucketlist en afgelopen zomer heb ik deze mogen afvinken. Ik keek mijn ogen uit. Wat een fantastisch land! Het eten, de nieuwste technologieën, de natuur en cultuur.

Zonsondergangen in Thailand

Zonsondergangen in Thailand: Foto van Barcelonatips

*Wat is jouw mooiste foto die jij op vakantie heb gemaakt? En waarom?

Deze foto is genomen tijdens een hike door Monte Bei, een canyon op ongeveer 3 uur rijden vanaf Barcelona. Wat ik zo mooi aan deze foto vind is dat je door de canyon heen kan kijken. En als je goed kijkt zie je het water verderop steeds blauwer en blauwer worden. Wat was het uitzicht prachtig.

Barcelona, Monte Bei

Barcelona, Monte Bei: Foto van Barcelonatips

*Welk land vond je tot nu toe het minste?  En waarom?

Portugal. Ik ben ervan overtuigd dat Portugal een heel mooi land is, maar waar wij zaten was er in de buurt eigenlijk niet zoveel te beleven. Tijdens deze vakantie heb ik helaas niet heel veel van het land zelf kunnen zien, behalve het strand. En omdat ik een erg ondernemend type ben was dit een beetje een domper.

Portugal

Portugal: foto van Barcelonatips

*Naar welk land zou jij nog graag een keer naar toe willen gaan?

Lastige vraag zeg… Ik heb nog zoveel landen waar ik heen wil! Maar Midden-Amerika staat wel heel erg hoog op mijn lijstje en met name de landen Guatemala en Costa Rica.

Isabel

Volg:
Elsa
Elsa

Ola Ik ben Elsa. Ik hou van het leven, en van onze blog, om leuke ideeen met jullie te delen. Hoop dat jullie er net zoveel plezier mee hebben als ik!

Find me on: Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?